asocialmom Kızım sadece 500 gr almış 1 buçuk ayda 🙁 dr 15 gün sonra tekrar bakcam olmazsa raporlu mama vercez dedi
Merve_kozz asocialmom özel mama vercek hipoalerjenik mama normal fiyatları 100 liranın üstü raporla en az sekiz adet alıyorsun
Nurdanalkanozkan asocialmom cnm bendr demire raporlu mama kullanıyorum ama alerji için biz tadları kötü oluyor genelde ama doktorun alternatif seçenek sunabilir belki üzülme toparlar inşallah kuzum ya 😔
Uckisilikdunyam asocialmom bende oğluma kullanıyorum ilk başta smilac higy enerjy veriyorduk o mama çok güzel yaradı ama çok bulunmuyormuş sonra infatrini ye basladik onu içiyor kilo alimida ii dedi dr 1 sene rapor cikartti
asocialmom Merve_kozz tadı kötü oluyormuş öyle mi ? Kızım zaten normal tadı olan mamayı beğenip içmiyor onu hiç içmez ki
Sareem asocialmom benim.bildigim aleji için verilen mamalarin tadı kötü. Sadece Gelişim hızlandırıcı olanlar daha iyiymis
Merve_kozz asocialmom diğer mamalara göre baya kötü çünkü süt proteini yok içinde sadece aminoasit bileşenleri var 🙈 cok sevmezse içine bi çay kaşığı pekmez atarsn
A05072020 asocialmom evet kötüymüş doktor bize vanilya veya pekmez atabilirsin demisti ama ben kullanmadım mamayi
Sadekahvem asocialmom hayır alerjisi yoksa o mamalardan değil. Bildiğiniz kakaolu muzlu süt gibi olan mama.
Canan27 asocialmom ee benm kızım 3 ay Ken 4800 dü benm dr gayet iyi dedi çocugu obez etmeywlim dedi sizinki nasıl öyle diyoe
Hki Ahsen123 benim oğlum da aynı 4 ay 10 günlük 5700 sadece mama yiyo az değil mi sizce ? Her gören çok zayıf diyo
Demet1406 Duru_kahve mrh benım kzızım da zayıf ınfatrın verdı acaba sız faydasını gprdunuzmu yaradımı jılo alfırıyormu
Demet1406 Duru_kahve mrh gecen sene yazmısınız benım kızımda 9 aylık cok zayıf doktor bızede ınfatrını verdı sız kulanıp faydasını gordunuzmu sımdı kızının kılosu nasıl ıyımı mama fayda etımı acaba
kiliclar [bilinmeyen] arkadaşım infatrini kullanıyor canım yeni başladı ama iştah biraz açıldı diyor zaten doktor düzenli kullan kilo alımıda başlayacaktır demiş
asocialmom Nurdanalkanozkan inşallah canım aslında ben takmıyordum çünkü Allah’a şükür sağlığı yerinde ama doktor öyle deyince gerçekten gidişat biraz kötü galiba diye düşündüm
denizcinar benim arkadaşım infatrini kullanıyor, çok memnun kaldığını söylemişti, düzenli kullanılınca çok güzel kilo aldırıyormuş
Hki Mama olarak da bebelac gold a geçtim bu 1 haftadır öncesinde sma aptamil kullandım ama yaramadı oğluma
guveninannesi Hki hipp denedin mi bize çok güzel kilo aldırdı bende aptamil ve bebelac gold kullandım en iyi hipp geldi
Rbs5716 Uckisilikdunyam mama olarak sadece infatrini mi veriyorsun 6 aylık kızım kilo almıyo diyr basladı zaten normal mama ve meme istemiyor merhaba infatrini 2 şişe veriyorum ve ek gıda yeterli midir
Cnncemre Bizede bu gün verdi doktorumuz deneyecez yerse alacaz. Peki bilğisi olan yok mu? Nasıl etkiliyor çocukları iyi mi kötü mü