Duru_kahve asocialmom benim kizim ilklerdr icmedi ben koyu muhallebi yapip onunla açıyordum yoğurdu onunla eziyordum o sekild3 yedirebildim simdi yeni yeni biberonla icirebiliyorum
Hki Songulayaz yani gerçekten kimi doktor iyi diyo kilosuna kimisi az buluyo ben bu kilo problemi yüzünden 2-3 tane doktor değiştirdim nerdeyse
Merve_kozz asocialmom diğer mamalara göre baya kötü çünkü süt proteini yok içinde sadece aminoasit bileşenleri var 🙈 cok sevmezse içine bi çay kaşığı pekmez atarsn
Ninattanuvanza serap1 oğluma da infatrini verdiler ama yediremiyıruz siz nasıl alıştırdınız kaç tane içiriyorsunuz bilgi verir misiniz
asocialmom denizcinar henüz kontrole gitmedik açıkcası gitmeyi de düşünmüyorum bir kez daha mama değiştiricem Aptamil kullanıcam onun kilo aldırdığını söylüyorlar
Minikprensannesi asocialmom o mamaların tadı çok kötü bebekler içmiyo keçi sütlü mama denedin mi iyi geliyo bebeklere
Brnkrm asocialmom biz kullanıyoruz neredeyse bir ay olacak. Tadı gayet güzel diğer mamalardan daha iyi.
asocialmom Brnkrm Aptamil denicem canım o da olmazsa artık doktorumuz verecek bakalım kilo olarak nasıl peki toparladı mı
Rbs5716 Uckisilikdunyam mama olarak sadece infatrini mi veriyorsun 6 aylık kızım kilo almıyo diyr basladı zaten normal mama ve meme istemiyor merhaba infatrini 2 şişe veriyorum ve ek gıda yeterli midir