Cnncemre Bizede bu gün verdi doktorumuz deneyecez yerse alacaz. Peki bilğisi olan yok mu? Nasıl etkiliyor çocukları iyi mi kötü mü
asocialmom Nurdanalkanozkan inşallah canım aslında ben takmıyordum çünkü Allah’a şükür sağlığı yerinde ama doktor öyle deyince gerçekten gidişat biraz kötü galiba diye düşündüm
Duru_kahve asocialmom normal süt tadında ya cok kötü deil ilk ay 500 gram almıştı 2. ayda 250 gram aldi
Nurdanalkanozkan asocialmom demir huysuz cnm ya bizimde kontrolümüz haftaya cmt bakalım ne dicek doktorumuz cnm😊
Nurdanalkanozkan asocialmom cnm bizim alerjimiz olduğu için doktorumuz bu kontolüne gittiğimizde karar verecekti yaptırıp yaptırmamamız gerektiğine büyüme atağı haftasında ya ondan sanırım cnm huysuz çok ya gaz da var bitti sayılmaz ama bilmiyorum cnm valla bittim ya 😔
asocialmom Nurdanalkanozkan ben bilmiyorum valla bu atak olaylarını 🤷♀️ Ne zaman oluyor nasıl oluyor . İnşallah hemen düzelir canım gerçekten çok yorucu oluyorlar . Yardım eden de yoktu demi senin de ben gibi
Duru_kahve asocialmom benim kizim ilklerdr icmedi ben koyu muhallebi yapip onunla açıyordum yoğurdu onunla eziyordum o sekild3 yedirebildim simdi yeni yeni biberonla icirebiliyorum
Hki Songulayaz yani gerçekten kimi doktor iyi diyo kilosuna kimisi az buluyo ben bu kilo problemi yüzünden 2-3 tane doktor değiştirdim nerdeyse
Merve_kozz asocialmom diğer mamalara göre baya kötü çünkü süt proteini yok içinde sadece aminoasit bileşenleri var 🙈 cok sevmezse içine bi çay kaşığı pekmez atarsn