Asafeymeninannesi Bir kaç gün sonra 4.ay aşımızı vurdurmaya gidecez. Şu ana kadar yaptırmış olduğumuz aşılardan yana huysuzluk dışında bir sıkıntı yaşamadık. 4. ay aşısının sıkıntılı bir süreç olduğunu duydum O süreç sizlerde nasıl geçti?
Maria123 Asafeymeninannesi sizi korkutmak istmem ama hazırlıklı olun sabaha kadar ateşi düşmedi kizimin bir inip bir çıkıyordu.
Gulbeyz Asafeymeninannesi benim kzımın sadece 37,5 olmuştu sabaha da geçti zaten ayrıca üstünü incelttim ilaca bile gerek duymadım😊
counselor Asafeymeninannesi bebekten bebeğe değişiyor. Benim kızım 2. Ayındaki aşıda ateşlendi. 4. Ayımız daha rahat geçti. Huzursuzluk yaptı sadece. İnşallah kolay atlatırsınız.
Asafeymeninannesi Maria123 yaa 😔 Arkadaşımda sizin durumunuzdaydı. Sabaha kadar başında oturmuştu evladının. Desenizde sıkıntılı geçecek 🙄
Habibe35 Benim oğlumunda ateşi çıktı aşı olalı bir haftayı geçti ama hala huzursuzluk var ya dişte ya aşıdan. inşallah kolay atlatırsınız.
Avbrc Asafeymeninannesi 2. Ay aşısı ateş yapmıştı bize ama tek seferlik ateş düşürücü ile atlatmıştık ama 4. Ay aşısında sabaha ateşini sabaha kadar kontrol altına alamadık. Bi çıktı bi indi. Ama çok şükür 1 günde geçti
Seydameva Asafeymeninannesi bizde bir tek 6. Ay aşısında sıkıntı yaşamadık hani stres yapmayın ama bizim en zor 4. Ay aşısı geçmişti 🤦🏻♀️
Asafeymeninannesi Seydameva kime sorsam etsem geneli 4. Ay aşısı dedi bende siz tecrübeli annelerimize danışmak istedim 😏
Seydameva Asafeymeninannesi ateşlenirse calpol verin çay kaşığının ucuyla 🥰 bol bol emzirin umarım zor geçmez 🥰
Asafeymeninannesi Busraeslem kullanmış olduğum ağrı kesici ve ateş düşürücü o. Sünnet olduğu zaman baya bir etkisini göstermişti