Efeninanasi Keremgs ucunu agzına sok ve onun cekmesını bekle bende beceremedım doktor gosterdı. Cocugu bıberon verırı gıbı hafıf dik tut kasık bıberonuda hafıf dık tut akmaz yoksa korunaklı çünkü korkma
Egeberk ZMelisim ben veriyorum benimde bebeğim 4 ay 18 günlük 3 gece hiç bir şekilde uyumamisti 1 kere verdim yine uyandı ama en azından uyudu ama gece kalkıp vermedim uyumadan önce verdim 150 verdim acikip uyandığında emzirdim
ZMelisim Busraaa333 Busraaa333 nasıl farkettiniz bu durumu bana hatırlıyor musunuz. Sütüm o saatlere yetiyo mu, var mi yok mu bende tam anlayamadim emiyo ama agliyo, gazdan mi ac olduğundan mi yapıyor anlayamıyorum.
Birprenscik ZMelisim olabilir canım benim oğlumda öyle sabah ne kadar emze doyuyor akşam ve gece doymuyor
furkanselin Benimde oğlum 4 aylık gece uykumuz kesinlikle yok çok sık uyanıyor dün mamaya başladım 2 kez içti ama şimdi verince yüzünü ekşitiyor ağzını çeviriyor mamayı sevmemiş mi oluyor yani ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz 🤦🏻♀️
Baby01 furkanselin uykusuzluğu hemen açlığa bağlamayın bence.Bizim doktorumuz mamayı ilaç gibi düşünün gerekirse ben yazarım demişti.Mamaya başlayınca süt de azalıyor ister istemez.Kilo alımı iyiyse hiç bulaşmayın
furkanselin Baby01 sağlık ocağındaki ebemiz 2 aydır kilo alımı düşük gündüz ek gıda tadımına akşam mamaya başla dedi o yüzden başladım bende zaten