Mutluefe Hlyvk 10 ay hala duruyor biraz 😁 spor ve diyet yapmıyorum ama hamile kaldığım kiloma döndüm. Ve bebeğim emmiyor
Ayse252125 Hlyvk benimde 4 ay oldu bence kesinlikle spor yapmadan düzenli beslenmeden gitmiyor oğlumun 6 aylık olmasını bekliyorum diyet ve spor ile deneyeceğim insaallah gider ya
Atesalp Hlyvk oglum 6 buçuk aylık hala gobek var ve 9 kilo fazlam kaldi 😅 pilatese basladim ınsallah gidecek
Mutluefe Hlyvk geçer ya dert etme bebek hareketlenince ister istemez sende hareket ediyorsun ben şu an oturamıyorum her yere tırmanıyor göz kontrolü de olmuyor sürekli peşindeyim 😁
Hlyvk Ayse252125 imsAllah 1 ay sonra bende ise baslayacagim insAllah o zman gider saglik persomeliyim bir oyans bir biyada kosarken goder sanirim 🤣🤣
Ayse252125 Hlyvk gider insalalah ne güzel aktif olacaksınız gün içinde ☺️ Her akşam da uyumadan göbek için mekik felan çekin 5 10 tane ohh mis 😂
larensmom Ya benim göbekte duruyor ama sarkma da var bölgesel zayıflama için islem yaptırmak istiyorum ama 5 ay önce doğum yaptım erken mi acaba