Eda1990 Kizlar yenidogan bebegin tirnagini nasil kesiyonuz ben beceremiyom eldivende sicak die takmiyorum bide cikiyo eldiven yuzunu yirtiyo tirnagini kesemedim oynatiyo etine zarar veririm die korkuyorum
Bsrmzn_avc Eda1990 wee baby plastik başlık şekilde vardı öyle aldım metalde elin kayıyor onda kaymiyor iki dk sıkı tutup kesiyorum hareketli olmasın diye cnm
Asilkuzey Eda1990 bende ilk zamnlar kesemedim baktım yüzünü çizmekten bi hal olmuş bebek makaslarıyla bii yandan şarkı söyleyip bi yandan kesiyorum izin veriyor öyle😊
hmz Eda1990 benim bebeğim uyurken çok derin uyumuyordu uyanıp ağladığı oluyordu dediğin gibi biz de ilk dönemler emerken kesiyorduk o ara uyuyordu
Cansu_cinar_alp Salmanc neden kesilmz bide bu sıcakta eldivn de takılmıyo yüzünü çok çizer bn kestim banada niye kestin hırsz olur dediler çok saçma bnce
Rukiye_Meryem Eda1990 canım sen emzirirken birisinden yardım al o kessin ben öyle yapıyorum diğer türlü kestirmiyor ağlıyor
Janss Eda1990 ✂️ Bu şekilde olan makas kullanarak kolay kesersiniz , üzerinden de törpüyle geçtiniz mi pürüzsüz olur 😌
Nurtupu Eda1990 kağıt makası gibi minik tırnak makasları var ben etini elimle geriye doğru ittirip onunla kesiyorum derin uyurken
C-mom Eda1990 cnm bende tırnak makasıyla kesmekten korkmuştum ilk başta. Törpülüyorum şu an 2 günde bir 😊 mis gibi hem kolay oluyor hem hiç cizmiyor kendini 😊
snyck Eda1990 etini geriye doğru çektirip kesiyorum o şekilde daha derin acitmadan kesiliyo birde keseceğim parmağı sıkı kavriyorum makası yerleştirip tek seferde kesiyorum her tırnağı