Nisanurayten Hanımlar akşama ne yapacaksınız ben sadece tavuklu pilav yapayım dedim yanina da ne yapsam diye düşünüyorum sizin menüler nasıl 🤔🤔💁♀️
birkupalatte Nisanurayten Benim yemek temizlik bitti Kıymalı patates oturtma yaptım kızartarak bol köz sarımsaklı domatesli biberli fırına attım eşim gelmeye yakın çalıştırırım fırını Kremalı mantar çorba bezelyeli bulgur pilavı Soğan salatası ve ayran🤗
kokusudalin Dün nohut pilav yanına tavuk yapmıştım bir de ayran ama bugün o kadaaarrr hastayım kiiii sanırım yumurta kırıp yicez 🤕
Balkizlarim Nisanurayten gül böreği havuçlu patatesli Karnıbahar yemeği ayran çorbası havuç tarator çikolata soslu muhallebi pasta 💖
Balkizlarim geceuyumayanne1 ilk önce havucu kavurun yağda daha sonra sarımsak ekliyorum ondan sonra mayonez yoğurt döküyorum üstüne cevizle süslüyorum 🍬
Yamandila Nisanurayten ohh mis Tavuklu pilav yanina bir çorba birde salata olsa tamamdır elinize sağlık 🥰
Nisanurayten Yamandila tesekkur ederim dün corba yapmıştım bugün başka bisey yapayım diye düşünüyorum ama salata olabilir 🤗
Sum098 Nisanurayten ıspanak yemegi yeşil mercimek çorbası salçalı makarna salata tatlı da kadayıf daha ne olsun 👍