Reyna BaharNefes anne, baba, mama, su, aç, gel, bay bay, ata(adı), dede, benim. aklıma gelenler bunlar bu kadar herhalde
BeniSahteSevme BaharNefes bebeğim 16 aylık 17 az 10 gün kaldı pek.kelimesi yok anne diyor ihih diyor havhav mama meme gerisi anlaşılmaz.bagurmalardan mevcut sürekli kitap okuruz konuşurum tv oturup izlemez ama sanirimyapisal
Minik_kusummm BaharNefes baba mama adda bitti gitti aç açtı attı serdar teyze serdarda babasi 17 aylık
Tosbik1406 BaharNefes her bebeğin gelişimi farklı kuzum kimisin 15 ayda çatır çatır konuşuyor kimisi 3 yaşında
BaharNefes Reyna benim kızım sadece baba dede ve dayi diyor geri kalanı işaret diliyle anlaşıyoruz napmam özel bir şey yapıyor musunuz kendiliğinden mi konuştu
BaharNefes Tosbik1406 evet aslında benimde hatam var çok tv karşısında bıraktım onu ama 2 haftadır sadece yarım saat izletiyorum şimdi benimle daha ilgili
Guner BaharNefes benimki 15 aylık anne baba dede, benim bu, benim o, mama, meme, gel, anane diyo ama her söylediğimi anlıyo cevap vermiyo ama yap dediğimi yapıyo
BaharNefes Guner benim kızım o kadar asi ki anlatamam tam bir inat aynı şekilde söylediğimi anlıyor ama inatla tersini yapıyor
Minik_kusummm BaharNefes kac aylıkken baktirmaya basladiniz ortalama gun içinde ne kdr kac saat aralığında bakıyodu
Gizoooo BaharNefes canım çok tvli alakalı olduğunu düşünmüyorum bebekle ne kadar konuşulduyla alakalı bence. Benim eşimin aileside benim ailemde bebekle çok konuşuyor şuan 9 aylık anne baba dede gel gel ananne hadi diyor bende maalesefki tv izletiyorum günde 1 saati böle böle.
BaharNefes Minik_kusummm 5 aylıkken niloya izliyodu siz düşünün biz hiç televizyon izleyemezdik dünyadan bi haberdik o derece sabahtan gece yatana kadar izlerdi kapatınca saldırırdı kafasını yerdeki mermerlere vururdu ama alıştı oda artık şimdi yarım saat ona ödül gibi geliyo gece yatmadan
MinikPrensesannesii BaharNefes 19 aylık kızım cümle kuruyor hayvanları biliyo seslerini taklit ediyor bizi taklit ediyo anne su ver baba git vs cümleleri kuruyor 6 ya kadar sayıyo 😂😂sürekli konuşuyoruz bugüne kadar ekrana hiç maruz kalmadı sevmiyoda zaten emzik hiç kullanmadı
hypatia BaharNefes 18 aylık; anne (adi), baba, kedi, kek, mama, adını söylüyor, nasılsın sorusuna iyi diyor
BaharNefes Gizoooo aslında o benim tek arkadaşım diyebilirim çünkü eşim şehir dışında çalışıyor ayda 1 hafta falan eve geliyor biz hep ikimiziz ben kedimle bile karşımda insan varmış gibi konuşuyorum sıkıntıdan😂😂
Esraumay0934 Gizoooo bnde kizimla konusuyorum surekli tvle de ilgilenmiyor pek mesela hastaneye bi yere gittigimiz.zaman anlatiyprum herseyi ama malesef pek fazla konusmuyor kitap okumaya calisiyordum kucukken hep yirtmaya calisirdi kizim halada oyle daha.cok bnle.ilgileniyo.18 aylik kizim
BaharNefes BeniSahteSevme sorma valla bende kendim vicdan azabı çekiyorum bende mi bi sorun var acaba diye😂
Aygulemir BaharNefes isimlerin bazilari cay su sut dede baba anne teyze abla yemeklerin bazilarini sayi renk bazilarini
Minik_kusummm BaharNefes yaaaa artık daha az izlet cnm bol bol konuş kitap oku benimde oğlum bakıyor bakmıyor değil bi aydir baktiriyorm yarim saat kadar sonra kökten kapatıyorum tvyi oyuncakları ile oynuyoruz kitap okuyoruz ben yemek yapacak zaman tekrar açıyorum mutfak soguk gelmesn diye ama ben çıktığım an arkamdan geliyor bakmıyor bide yemek yerken bakıyor
mutlucan BaharNefes bes aylik izleyip iyi başka sekilde etkilenmemis cunku benim kizim 4 aylik izledi 8. Ayina kadar robottan farksizlasmisti