Kızlar bebem 3 buçuk aylık nerdeyse 10 günlükten beri kakası aşırı mukuslu, köpüklü (köpük kakadan çok), aşırı gazlı, bazen de kaşında ve burnunde belli belirsiz bşr egzama oluyor geçiyor. Doktora zorla kan aldırdım, alerji değerine baksın diye, kakada kan görmediysen alerji değildir diyor, ben buna rağmen 3 haftadır süt ve süt ürünleri ve yumurtayı kestim, ama hiç azalma olmadı, devam edeceğin bu diyete. Kan değerinde alerji değeri yüksek çıkmadı normal dedi doktor, ama yine de çocuk alerjisine götürmek istersen götür dedi. Randevu bulsam götürcem yine. Kızlar sorum şu süt ürünlerine yoksa başka neye alerjisi olabilir, kuruyemişe alerjisi olabilir diyorlar nette, o kuruyemişler neler (hurma,kuruüzüm vs de girer mi?), Sonra kırmızı meyve sebzeler alerji yaparmış onlar neler?(havuç da karalahane da girer mi bu kategoriye?). Yani hepsini bırakırım yeterki yavrum iyi olsun, çok ağlıyor gaz yapabilecek soğan baklagil vs yemiyorum, kolik tek değil bence yoksa kakası niye böyle yemyeşil mukuslu köpüklü, ben daha normal sarı bir kaka görmedim 10 günden bu yana.