MuhammetSeliminannesi Merhabalar 🥰 1.5 aylık bebeğimin emzik tutması için uğraşıyorum ve avent almaya karar verdim. Fiyatlara baktım da 2li emzikler 100TL den başlıyor 🥲 Daha uyguna satılan bir yer veya indirim varsa linkini paylaşır mısınız?
MuhammetSeliminannesi Kafam İndirim bulamazsam hemen alacağım da şimdi aldıktan sonra uyguna satılan bir yer bulursam üzülürüm 😂 Malum ne kadar az harcama yaparsam kar 😂
Kafam MuhammetSeliminannesi valla benim hiç tutmadı bi avent tuttu rahat ettim daha asagıda bulamazsın bende baktım en son aldım cinnet geçirmeden
Kocakgiller MuhammetSeliminannesi gardrops dolap gbi uygulamalara baktiniz mi belki alip kullanmayan olmustur paketi acilmams vs denk gelir belki
MuhammetSeliminannesi MuhammetSeliminannesi Bir şey daha soracağım aventin çeşit çeşit emziği var hangisini önerirsiniz? Daha önce farklı markalardan 3 çeşit almışım ikisi normaldi biride yuvarlak uçluydu ama almadı maalesef
Tweetyy MuhammetSeliminannesi avent ultra airsoft aldim ebebekten sanirim 116 TL falandi baska emzik denemeye gerek kalmadı direkt tuttu. Trendyolda yorumlari okudum herkesin bebegi sevmiş hemen
Zolizo MuhammetSeliminannesi dolap uygulamasında bazen hiç kullanılmamış satıyorlar, ikili alıp birini kullanan, diğerini satan satıcılar olabilir.
MuhammetSeliminannesi minikturta Şubat ayına 3 hafta var 😬 Geç kalmadan alışmasını istiyorum ama teşekkür ederim 🥰
MuhammetSeliminannesi Kafam Hangi çeşidini aldınız? Resim varsa paylaşabilir misiniz çok çeşit var hangisi daha iyi anlayamadım çünkü
myimmortal MuhammetSeliminannesi ebebek bahy plus emzik aventin muadili.ben 6ay avent kullandim sonra arkadasim soledi degistirdum mis gibide tutuyo.yassi uc lu biraz.ikilisi 20.25tl civari.bi dene derim .
Kafam MuhammetSeliminannesi resim yuklemeyi bi basaramıyorum ben ama duz 0 6 ay benim kız ıkılı pembe aldım deseni falan yok
minikturta MuhammetSeliminannesi valla benim kuzen de herşeyi aldı denedi aventi bile ama almadı inşallah sizin ki alır benimki de pekmezle tutuyordu 😂
MuhammetSeliminannesi minikturta Ya dua edin inşaAllah tutar 🥺 Çok zorlanıyorum uyuturken kucağımdan indiği anda açıyor gözünü ve başlıyor ağlamaya. Pekmez için çok küçüğüz 😂
MuhammetSeliminannesi Tweetyy İnşaAllah benimki de sever 🤲🏻 Anladığımız kadarıyla fiyatlar hep bu şekilde en iyisi çok beklemeden alayım. Teşekkür ederim 🥰