Nereidd Su için lütfen bol bol ( en az 2,5-3 litre) etkinliği kanıtlanmış sütü artıran tek şey su! Bir de her fırsatta uyku 👍🏻 Dinlenmek, morali yüksek tutmak ve bol su, bunlar altın değerinde, ha malt içeceği, çaylar içmeyelim mi tabi ki içelim ama önceliğimiz bunlar olsun 😉 bir de bol bol emzirin, ne kadar sık emzirirseniz o kadar süt artıyor. Herkeste farklı ilerleyebilir süreç, ama illa ki mamasız yetecek raddeye gelecektir 🙏🏻
Nazlihatun 123 gün boyunca yenidoğan yoğun bakımda yatan minik mucizem için gece gündüz süt sağdım ve o ulvi sıvı için yapmadığım yemediğim içmediğim şey kalmadı verdiğim kiloları geri aldım diyeceğim o ki o şu bu diye birşey yok düzenli beslenip yumurta et protein ve bol sıvı tek destek bu bol su için en az 3 lt 1 lt de bebek için ve en önemli şey moral motivasyon moralinizi yüksek tutun tecrübe konuşuyor yoksa o kadar üzüntüye süt mü dayanırdı🙋🏻♀️
Defnesemina Rekolac diye takviye edici bi hap var doktor ilk zamanlarda vermisti kullanmiyordum bayadir. Ise baslayacagin sut sagip biriktireyim diye bi gece aldim sabahina tas gibi agirlasip dolmustu arttiriyor gercekten memnunum sabah aksam aliyorsunuz arastirin isterseniz
Gulsum0861 Defnesemina merhaba rekolac kapsülü araştırırken sizin yazınızı gördüm benimde sütüm çok çok azaldı ve rekolac almayı düşünüyorum ama güvenemedim siz nerden temin ettiniz devamlı kullandınız mı
Gulsum0861 Defnesemina merhaba rekolac kapsülü araştırırken sizin yazınızı gördüm benimde sütüm çok çok azaldı ve rekolac almayı düşünüyorum ama güvenemedim siz nerden temin ettiniz devamlı kullandınız mı
Zeynebinannesi Hunana still tea bende kullandım ilk basta.. şu anda da malt içeçeği kullanıyorum, laktamil tea var o da güzel.. arkadaşların dediği gıbı hepsının mantıgı aynı, uyku ve stressız ortam en önemli etken.. kefiri de deneyin derim..
Selinisi bsk89 birde lactamil kullaniyorum suut arttirici. Onun disinda bulgur pilavi tahin helvasi sogan gibi yiyecekleri de yiin bol süt leriniz olsun insallah. Ama humana gunde bir kac kete icerseni faydasini girursunuz mutlaka