Secillll Arkdslar ciddi bi aglama krizi sürekli huzursuz bebeğim sabahtan ası olduk2.ay asısıı 3 tane bu problem ne zman gecer
Cansu4401 Secillll canım benimde kızım bugün iki aylık aşı oldu üç tane çok huzursuz siznkinin ateş durumu nasıl
Mavis34 Secillll asi günü ve gecesi sabaha kadar uyumadı baş baş bağırarak ağladı ertesi gün akşama normale döndü benimki
Mom5441 Secillll dün yaptırdık aşımızı.Dünden beri çok huysuz kolu agrıyor muhtemelen.1 çay kaşıgı Calpol verdim rahat rahat uyudu yavrum😢
snil Kakasını takip edin olağandışı yoğun mukus veya kan olursa alerji olabilir, doktora göstermekte fayda var. Onun dışında aşı kaynaklı hafif ateş huzursuzluk olabiliyor
snil Cansu4401 Benim kızım büyük ama alerjik bebek olduğu için rota aşısından sonra ciddi huzursuzluk ve kakada kan vardı. Ateşi hafif vardı birkaç saate geçmişti diye hatırlıyorum. Geçmiş olsun 🙏🏻
M-Berken Cansu4401 rota virüs aşısı mı ağızdan damla veriliyor o mu ? Biz de dün yaptık oğlum bugün çok huzursuz ağlıyor ve karnı çok sert ve ağrıyor normal mı
Sevgitoprak Bende dün yaptırdım hep ağladı gece 1 e kadar durmadı ateşi yoktu ama çok huysuzdu elimzide salladık durmadı ağrı kesici şurup verdim 1 çay kaşığı öyle durdu bugün de uyuyor hep
Cansu4401 Secillll yarım saat oldu canım vereli birazdan bakacam inşallah dusmustr ya çok huzrsuz cok