Dunyayigeziyorum Goncagulkoca ya neden böyle taktı kafaya anlamadım birden bire geldi aklına illa kızıl olsun dedi.. dedim hadi gözü dışarda kalmasın yoksa hiç sevmem ben
Goncagulkoca Dunyayigeziyorum MAVİYİ SEVİYOR DİYE Bİ ARALAR SAÇIMI MAYİ YAPMIŞTIM. BENDE ALLAHTAN İSTİYORDUM ZATEN😂
Dunyayigeziyorum Goncagulkoca erkekler neden böyle sever anlam veremiyorum ben ama sizce neden olabilir fantezi dünyası mı .
Kbryldrmr Dunyayigeziyorum bende zamanında senelerce kızıl boyamıştım hala bi içim gider. 😃 evde kendim boyuyodum hep garnierin zeytinyağlı kutu boyasından alıyodum ilk 2 3 yıkamada biraz akıyodu ama sonrasında beyaz havlu kullanmama rağmen leke olmuyodu hiç
pattisanne Dunyayigeziyorum ben yaptırdım aman diyeyim kızıla bulaşmayın ilk 3 gün saç mükemmel gözüküyor sonra akması ayrı dert her teli farklı renk oluyor yastık çarşaf hep boya oluyor asla tavsiye etmem sarıya dönene kadar anam ağladı
Deletedmom78654 Dunyayigeziyorum 2 sene oldu bende kızıl kullanali, ondan önce siyahti. Koyu kızıl benim saçlarım, banyo dışında hiç aktığını bilmem . Onun icin de 2 tane koyu renk sac havlusu aldım. Hani çarşafa, beyaz tişörte falan aktığını hiç görmedim.
Kuzeybey2209 Dunyayigeziyorum benim şuan saçlarım öyle kuzum ben memnunum ama genelde bir sure sonra akıyor bir de kızıl makyaj isteyen bir renk kendine bakabiliyorsan düşünme yaptir derim
Danerys Dunyayigeziyorum bütün eşarplarınızı boyar azcık terleseniz. Ben kızılım 2 yıldır her yere akıyor. Havlu yastık yüzü vs
Gryffindor Dunyayigeziyorum Banyoda pembe pembe köpükler oluyor. Kendinizi bir süre Banu Alkan hissedebilirsiniz 😄😄