Zavira Busrabsr muhtemelen gaz sıkıntısı var. Benimde bebeğim gazı ve kakası olduğu zaman ıkınıp kıpkırımızı oluyo. Kolik olduğunu öğrendik ondan vu kadar ıkınıyormuş
Busrabsr Alygkc bilmiyorum ya hasta gibi ayni hic hali yok surekli agliyor ugunup kalıyor surekli kipkirmizi mosmor kaliyor aglayinca psikolijim bozuldu sut alerjisi olabilirmiki acaba
Busrabsr Annesinin_kuzusu00 yok anne sutuyle besleniyoruz doktor kilo alimi az mama takviyeside yapariz dedi bende cok ca emzirmeye calisiyorum artk
Alygkc Busrabsr bizim süt alarjisi vardı öyle oluyordu zaten süt alerjisi aşırı gaz yapar ıkınır morarır
Busrabsr Alygkc neye karsi alerjiniz vardi acaba ben dun doktora goturdum doktor agzinda yara olir dedi sut alerjisi olsa dedi ama kesin var emerken emdikden sonra bagirsaklari asiri calisiyorrr bide
Annesinin_kuzusu00 Busrabsr o zmn gazi vardir kimyon cayini ister kensin ic surunden bebise gecsin istersen gunluk bi cay kasig8 bebegine ver helede geceleri verki rahatlar iyi uyur
Alygkc Busrabsr süt alerjisi var inek sütü olan her şeye işte ağızda yara olmaz ya aşırı gaz mukuslu kaka bagırsaklardan ses gelir bir de bazen kulak arkası kaşı egzama gibi pul pul oluyordu
Alygkc Busrabsr test bir yaşından önce yanıltıcı olduğu icin test yapılmadı biz meme artı mama gidiyorduk özel mama verdi bana da inek sütü olan hiçbir şey yeme eğer şikayetleri düzelirse var dedi aynen de öyle oldu gazımız bile bitti