[silindi] Alisveris yapanınız var mi? Ilk defa sipariş vericem geliş suresi uzun mu memnun musunuz alisveris yapan hatunlar bi aydınlatın beni hele 😌
EtiPetito [silindi] eskiden yapıyordum 2 günde geldiği bile oluyordu valla. Benim en uzun 3 hafta falan sürmüştür
JackDaniels [silindi] Ürün kategorisi önemli. Eğer elektronik tarzı bi şey alacaksanız gümrükte takılıyor. Ya astarı yüzünü geçiyor para olarak yada hiç gelmiyor😂 Satıcı önemli birde ürün yorumlarına mutlaka bakın özellikle türklerin
[silindi] EtiPetito Ayyy ne guzel, 28 ocak teslim gorunuyo sipairs verecegim urunde inşallah sıkıntısız gelir🥳teşekkür ederim
[silindi] JackDaniels Bebek arabasi icin tulum alicam battaniye toparlamaktan gina geldi. Usudu derdimde olmasin orda cok uygun ama yorumlarda hic turk yok bizimkiler almamis 😁
[silindi] secoz teslim tarihi 27-28 ocak gorunuyo sarkar mi bilemedim ilk defa tecrube edeceğim. Etsem mi etmesem mi kafam karışık 😁
JackDaniels [silindi] Hahaha ya😂 Tamam canım o takılmaz gümrüğe en geç benim aldıklarım 2 haftada geliyordu😂
Tugce [silindi] edin edin. Ürünü beğendiyseniz alın. Velev ki gelmezse ödemenizi kolayca geri alabiliyorsunuz sorun olmuyor. Bana bir kez kırık ürün geldi fotoğrafını çektim yükledim aynı gün iade yapıldı
[silindi] EtiPetito Yaaa kargo ucretleri bayagi pahaliymis, alacagim sey 50 tl kargosu 80. E ne anlami kaldi ordan uygun almamin 🥲🥲 üzdü
EtiPetito [silindi] ben hep kargo ücretsiz ürünler alıyodum. Şaka gibi ama 1tl ye ürün aldığım oluyordu ve kargo bedavaydı ah ah dolar tabi o zaman bilmem kaç🥲
[silindi] EtiPetito Ucretsiz sevkiyqt dedigi seylerin fiyati bile sepette bayagi artiyor. Cozemedim uygulamayi sinir oldum 😁