fatmayildzz biruykusuzanne Allah razı olsun bacım bunlar sanıyorki biz doğurup doğurup sokağa atıyoruz kalkıp hayırlısı olsun demek yerine saçmalamayı çok iyi biliyorlar çocuğunu doğurup çöpe atanlara böyle tepki gösteremezler eminim
biruykusuzanne fatmayildzz profil fotoğrafına bakarsak kendi de çocuk belli ki… O yüzden çok takılmamak gerek böylelerine boşver canım. Bende 11 haftalık hamileyim ve 7.5 aylık da oğluşum var. Bizde korunurken oldu. İyiki de oldu millet kapı kapı evlat arıyor ( sözüm meclisten dışarı ) rabbim nasip etmiş hemde ikinci kez daha ne isteriz. Ha benimki neyse de seninki baya erken olmuş ama napalım çare varmı Allah sağlık hayırlı ömür versin…
fatmayildzz biruykusuzanne Amin kuzum herşeyin hayırlısı vermeyi bilen Allah almayıda bilir. Allah korusun yavrularımızı
Deletedmom99886 Deletedmom484545 Benim ablamın çocuklarının arasında 13 ay var, tek çocuğu olan annelerin çoğundan daha ilgili, hassas çocuklarına karşı, çabasını görsen cesaret alırsın, öyle sandığın gibi yazık falan olmadı.
Deletedmom99886 Deletedmom484545 Sen dertli gelinsin, sonradan çaktım yoksa hiç serçe parmağıma kıyamazdım, ayarsızlığın hiç şaşmamış😂
Deletedmom99886 Deletedmom484545 Bilmiyorum da, keşke seni tanısam şu içimde ki öfkeyi söküp alabilsem
ilaydaipekyucel17 Deletedmom484545 Tatlım sende öyle bir yorum yapmışsın ki. Korunmasız İlişkiye giren onlar ama Çocuklar senin üstüne kalmış gibi her yorumun mahşallah🤷🏻♀️😂
blue5 fatmayildzz masallah hayirli olshn. Rabbim iki bebeğinizi de saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip eylesin.🌸
defneninannesiiiii Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gelsin bebişin ben böyle postlar gördükçe korkuyorum hamile kalırım diye adetim de düzensiz geliyor test mi alsam acaba😂😂
Deletedmom99886 Deletedmom484545 Senlik de bir durum değil herkes aynı şartlarda doğmuyor büyümüyor maalesef hayat adil değil
Deletedmom484545 Deletedmom99886 özellikle benim hayatım hiç değil sevgi yerine nefretle büyütülmüşsen sevgide gösteremiyorsun maalesef 👌
Deletedmom99886 Deletedmom484545 Haklısın ama maddi anlamda düze çıktığında kendine yapacağın em güzel iyilik ve yatırım psikolojik destek almak bunu düşün çokça
Skbn01 fatmayildzz bebeğiniz daha çok küçükmüş korunuyor muydunuz? Benim bebeklerimin arası 19 ay zor tabiki kolay değil ama Allah o gücü veriyor iyiki varlar sende zamanı geldiğinde böyle diyeceksin emin ol ❤️
fatmayildzz Ayselirem1 doğumun ardından kırkımdan sonraki iki haftaya kadar sürekli kanamam oldu sonrasında görmedim daha