Babybloom saripapatyam52 tommee tippeenin anticolic olanını kullandım memnun kaldım. Ama düz biberonu sıkıntılı, dışarı hava veremiyor dolayısıyla çocuk emdikten sonra Bi durup biberon emziğinin düzelmesini bekliyor. Avent kraldır
Tugce3493 saripapatyam52 bende mam kullanıyorum alman markası gaz sorunu yapmıyo suan bebegım bıberon almıyo o ayrı
AyazMerve saripapatyam52 şuan chicco kullanıyorum memnunum , bebeğim 13 aylık . İlk 6 ay sütümü bazen sağarak veriyordum o zaman lansinoh ve avent dönüşümlü kullandım onlar da güzeldi .
koalaninannesii Babybloom Eminmelekmusab bende Tommy tippe kullanıyorum meme reddi bizde yaşamadık bende çok memnunum tavsiye ederim içinde ısı değişimi bandıda var o da çok işime yaradı sıcaklığını anlaya biliyoruz mamanın
a_burcu_bur saripapatyam52 ilk olarak tommee tippee antikolik olanı kullandım sonra Philips avent.antikolik biberon mu etkiliydi yoksa mama değişimi mi onu anlamadım çünkü ikisini aynı anda değişmiştik 🤷🏻♀️ bi de gaz damlası kullanınca sorun çözülmüştü ☺️
odlare Benim ilk kizim biberon almamisti ise basladigimda cok sorun yasadik 2. De almadi acaba marka model fark ediyor mu? Ilki avent almamisti bu chicco almadi
theAna saripapatyam52 lansinoh sağma makinası içinden çıkmıştı çok memnunuz uç kısmı anne göğüs ucuna benziyor. Aventin biberonu ve suluğunu da çok beğendim.
CeylininAnnesii saripapatyam52 Philips avent kullanıyorum antikolik biberonda bu markanınkini kullandım boy boy biberon almıştım tabii ben hamileyken ve indirim de uyguna almıştım şimdi fiyatlar almış başını gidiyor 🤦🏻♀️
CeylininAnnesii saripapatyam52 bu arada wee babyninkini de kullandım cam kullandım aventte de wee baby de de biberonlar patladı pp natural kullanıyorum suan sadece
Deletedmom6262 saripapatyam52 Dr Browns antikolik kullanıyoruz ama bu biberonu kullananlar çok az pahalı olduğu içinmi bilmiyorum ama biberon artık Küçüldu aventi da denemek istiyorum
Elfisklbyrk Deletedmom6262 bizde ilk dr browns kullandık son zamanlarında çok fazla akıtma yaptı bebeğimin üstü süt oluyordu şimdi Philips avent kullanıyoruz şuan için memnunum
GzmmK saripapatyam52 bizde philips aldık ama biz kullanmadık 4,5 aylık toplam 5 i geçmez kullandığımız ama memnunum ben
Eminmelekmusab saripapatyam52 hiçbiri en iyisii DR. Browns 👌🏻 O kadar o kadar okaddaarrr memnunum ki bebeğimde ne gaz ne meme reddi hiçbirşey yapmadı efffsaaaneee bir ürün gerçekten üç kuruş fazla verin rahat edin bacım 🥰 reklam gibi oldu ama ciddin hakediyor.