SalihaC Denixx aldıysa emziği ne kadar güzel elini emmesi daha kötü emzik bıraktılırda el bıraltırılmaz sen nasıl rahat ediyosan öyle yap bebeğin rahatça uyuyup dinlenmesi senin uyuyup süt yapman emzikten daha önemli. ayrıca dedeye babaanneye noluyo emzik konusunda yorum yapabiliyorlar izin vermeyin herşeye karışmalarına.
Mom06 Denixx valla çok şanslısınız almış hemen ben doğar doğmaz verdm burda okuyodum çünkü emzik almıyo diye büyük kolaylık bence
Mahinursmr Denixx kızım 7,5 aylık doğduğundan beri emzik kullanıyorduk dişleri çıkmaya başladı emziği bıraktırmaya başladım bu hafta 1 yaşındna önce bıraktırmak istiyordum emziğin yararları kadar zararları var uykuya geçişlerde kolaylık sağlıyordu ama dediğin gibi ağzından düşünce pat diye uyanıyordu ama simdi 1 haftadır alışma sürecinde uykuya geçerken zorlanıyor ama uyuduktan sonrada uyanmıyor emzik bıraktırmak biraz zor benim keşke başlattırmasaydım dediğim zamanlar oldu 😊
Cennetinsusu NekwaSultan Nasıl bıraktırdın. Bende kendini iyice bilmeden bıraktırmak istiyorum. Genelde sadece uyurken veriyorum. Gündüz pek vermiyorum. Sessiz durması gereken yerlerde bide 😂 Mahinursmr Nasıl bıraktırdın canım. 🌸
NekwaSultan bsrpyrz ayina göre kullanilmassa yani numaralari var 1 2 3 gibi. Bir de uzun muddet kullannalar için gecerli o. Sadece emzik degil biberonda ayni şekilde büyüge 1 yasta bırakırdım emzigi inci gibi disleri var.
Zeyzey2019 bsrpyrz ben de emzikli bebeklere bayılıyorum ama kızım emzik biberon verince öğürüyor 😂😂😂 4 aylık oldu hala inatla almıyor aldığında da öğürüyor 🤷🏻♀️
Mervea Denixx doğduğu gün emzik verdim uyku zamanları emzik verirseniz bir sorun olmaz 12.5 aylık hala uyku saatlerinde emziği veriyorum bi zaman sonra kendi çıkarıyor gece daha bol bol uyanıp emişiyoruz
Frknbtl Ravza18 merhaba benim bebeğim de üç buçuk aylık on tane emzik var hiçbirini emmiyor hangi marka emzik kullanıyorsunuz bide emziriyo musunuz
Ravza18 Frknbtl 6. Aydan sonra bebeğim emmeyi bıraktı emzirmiyorum şuanda wee damaklı emzik emiyo bebeğim aventin emziklerini de aldım ama hiç birini tutmadı
Mervea Denixx tabiki rahattı emzik sırf sussuz diye vermedim yada emzirmekten kaçmadım her istediğinde emzirdim gecede öyle uyku geçişlerde kolaylık sağladı