Denixx Yankı 5 ay 9 günlük ve biz ilk başlarda ememedik mama yiyorduk bi ara göğsümü vemreye çalıştım aldı ve biberonu reddetmeye başladı 2. Aydan beri emziriyorum şimdide şöyle bi sorun oldu yeni yeni geceleri çok kalkıyor ağzını şabırtadıp uyanıyor dedesi babannesi herkez emzik verdirmedi ama ben istiyordum açılcası çünkü elini parmaklarını emiyordı ve tırnaklarıyla damaklarını kanatıyordu dün akşam üstü yeter artık diyip gidip emzik aldım 2 numara 6 18 aylık verdim ve hemen tuttu direk tuttu gece çok rahattı ama düşünce ağlıyordu bi kere düştü gerçi ben sabaha doğru vicdan yapıp alıp biraz emzirdim sonra tekrar emzik veriyp uyuttum emzik kullanan anneler ne diyorsunuz bi sorun yaşadınızmı bide herkez diyor 6 aylık olmuş nerdeyse almaz falan diyorlardı aldı şimdide keşke hiç yapasaydım diyorlar şöyle bişi ki gece 4 e kadar uyanık kalıuordum ve mzirip koyuynca yatağına uyanıyordu böyle bi çözüm buldum 😩
bsrpyrz Denixx 1 buçuk aylık emzik almamakla inat ediyor🤣 doktoruna sordum almaması daha iyi anneler dişleri çıkmaya yakın bıraktırmaları lazım ama yapamıyorlar çenede dişlerde yamukluk problemi oluyor dedi 😊 ama emzikli bebekler çok hoşuma gidiyor🤣
Sibellaa Denixx yani uyumaya destek olarak emzik vermek zararlı değil ki. Bebeklerin doğduklarında sahip oldukları bir reflex olduğu için ınları rahatlatıyor ben hep verdim iyi ki de vermişim hem uykusu bölünmüyor hem de ben rahatım. Karnı toksa sıkıntı yok. Zaten ıykuya daldıktan sınra emziği atıyor.
S_seylek60 Denixx Ay keske benimki de alsa. Memeye yapisik bir bebisim var bugün 6.emzigi siparis verdim. InsAllah bunu alır diye dua ediyorum. Bence hic vicdan yapmayin. Biraktirirsiniz zamani gelince. Sadece ac olduklari icin emmek istemiyor bebekler refleks ihtiyac vs.siz ne kadar dinlenirseniz onunla da o kadar kaliteli vakit gecirirsiniz.
S_seylek60 Denixx Bu arada ne marka emzik kullaniyorsunuz benimki hicbirni almadi. Bugun avent ultra soft siparis verdim
Denixx bsrpyrz bizede öyle dediler ama benimkimparmak emiyor çene yapısı bide parmakta gelişim bozukluğu oluyor bence dişlerinin boxuk olması sorun değil ilerde tel taktırırım napıyım yani ama parmak ? Olmaz böylesi iyi demi yani bencede çok tatalılar 🥰😍
NekwaSultan bsrpyrz ayina göre kullanilmassa yani numaralari var 1 2 3 gibi. Bir de uzun muddet kullannalar için gecerli o. Sadece emzik degil biberonda ayni şekilde büyüge 1 yasta bırakırdım emzigi inci gibi disleri var.
Zeyzey2019 bsrpyrz ben de emzikli bebeklere bayılıyorum ama kızım emzik biberon verince öğürüyor 😂😂😂 4 aylık oldu hala inatla almıyor aldığında da öğürüyor 🤷🏻♀️
Zozan Denixx etrafında kaç parmağı yamuk insan gördünüz eskiden emzik mi vardı hem parmaklarındaki faydalı bakterileri ağzına alması gerektiğini isviçredeki doktor arkadaşımız önerdi karar sizin bu arada varsın geceleri hiç uyumayın emin olun bu günlerini mumla arıyor insan benim bebeğim bir daha emmedi hiç yerinizde olsan bebeğim şuan anal dönemdeyken daha çok emzirmeye özen gösterirdim zeka gelişiminden motor gelişimine çok büyük fayda sağlayacak bebeğinizi kurutmanın kime ne faydası var hadi annesi al o emziği empati ihtiyacın varsa saatlerce sakız çiğne bi süreden sonra karnın senin tükürüğünle şişmiş olacak ve yorulup acıkacaksın ama elin ayağın tutmuyor üstelik dilinde dönmüyor ne yaparsın emeye devam mı 🤔
MustafaDoruk Emzigin zarari kadar yararlari varmis canim tutuyorsa ver bence bi aylik olduk biz hala tutmadi her gun ugrasiyrm tutsun diye tabi tutsa da uyurken vermeyi dusunmuyrm sallamadan uyutuyorum emzik sayesinde bi dakika bile tutsa iki pit pitla sirtina uyuyor bir de anne iyiyse bebek de iyi sen uykusuz kalip yoruluyosan emzigi elbette ki kullan kullan ki sen de dinlenmis ol cocuga daha iyi bakabil
Denixx MustafaDoruk aynen öyle 4 de kadar memeden indiriyorum yatağa koyuyorum yatağıma yatarkennnnn o hışırtıyla hadi bakalım tekrar:(
Mevaaaa S_seylek60 on tane emzik aldım işe yaramadı kiraz uç emzik varmış onu aldım hemde 10 liraya hemen tuttu diğer eöziklerim en pahalısı en iyisiydi hepsini boşa almışım
Umayumayumay S_seylek60 instagramda gördüm mam emzik diye bir marka var ben de son kez onu deneyeceğim bi herkes tutuyor diyor. Evde bir kase emzik var🙄
Denixx S_seylek60 valla wee baby varya 2 numara 6 18 aylık normal 8 tl ye aldım ben aslında damaklı değilde bu yassı varya anne memesine uygun ondan istiyordum ama bu nasipmiş tavsiye ederim o bi tık daha yumuşak 😌
Gyed S_seylek60 nerden sipariş verdin canım ne kadar benim Kız çok ağlayan bir çocuk Hiç birseyden memnun olmuyor belki emzik işe yarar bazı emzikleri denedim ama almadı bende denemek istiyorum
Snglll Çok istedim emzik vermek ama nafile ne yaptıysam olmadı denemediğim emzik kalmadı pes ettim bende artık çoğu kişi 6. Aydan sonra bebeklerin emzik aldıklarını söyleyen çok oldu ama 6.aydan sonrada ben vermek istemiyorum. 🤷♀️ Ama emzik emen bebekler çok hoşuma gidiyor ❤️
Ravza18 Denixx canım sadece uykuda versen sıkıntı olmaz bence benim kızım 3 ayından sonra emzik tuttu ama sadece uykuya geçiş esnasında tutuyo dalınca atıyo ağzından gece karnını doyurup tekrar emzik veriyorum ve hemen uykuya geçiyo doktorumuzada danıştım verebilirsin dedi çünkü beni emzik olarak kullanıyodu şuan rahatım
Frknbtl Ravza18 merhaba benim bebeğim de üç buçuk aylık on tane emzik var hiçbirini emmiyor hangi marka emzik kullanıyorsunuz bide emziriyo musunuz
Esmanur4270 Denixx doğdu 1 hafta sonra berdik biz geceleride rahat oluyor dışarda falan olduğumdada iyi oluyor tek susturucu😂
Karakuzu Denixx benim yiğenime emzik vermemişlerdi 4 yaşına girecek hala parmağını emiyo ve de sürekli dişleri hep önde yani emzikle olmuyo bence sadece diş sorunu.o yüzden ben baştan emzik verdim yoksa hep memede olmak istiyor.Çocukların psikolojisi çok önemli bırakmıyorsa emziği bi sorunu olduğundan oluyor
Denixx Karakuzu aynen öyle ya çene kayması daha kötü değilmi sizcede 🤔 bence öyle dişte sorun olsa tek takılır yani
DanLa Denixx oğlumda 5 ay 16 günlük 🥰 ilk 3 ay bir sürü emzik alıp deneidk tutmadı 3 ay sonra tuttu şükür 😁 büyük rahatlık bence anneler için yapılmış en iyi icatlardan biri yalancı meme kim ne derse desin 😂 banada çok verme dediler özellikle diş ve damakları için. Ben 5 yaşına kadar emzik emmişim zor bıraktırdılar hatırlıyorum 😂 çok şükür ne dişlerimde ne de damağımda birşey olmadı. İnşallah bebeklerimizde de olmaz. Biz sadece uykuya dalarken kullanıyoruz uyuduğunda atıyor onun dışında gündüz emmiyor zaten. Çok sorun olcağını sanmıyorum