Gmznr2909 Altaycenk örümcek diye tabir ettikleri yürüteçler var ya benim oğlumda öyle beni görsün başka derdi yok onun içine koyuyorum zaten oyuncak da oluyor yemek vs öyle yapıyorum
Uykusuzhayat Altaycenk 2.5 yaştan bildiriyorum bu saat hala uyanık ve huysuz 🙂 bir zamanlar bende çok sorardım bunu baktım düzeleceği yok kabullendim 😀
Sevb Bende 36 günlük anneyim gerçekten emzirmekten çıldırmak üzereyim ağlıyor bakamıyorum diye üzülüyorum napıcağımı şaşırdım
Elifatm1 Yorumları okudukça psikolojim daha da bozuluyor. 5 ay 8 gün. Gaz sıkıntısı hala bitmedi kolik bir bebek. 6. Ayda biter diyorlar iple çekiyorum ama görüyorum ki başka sıkıntılar başlayacak. 😔
busrasilra14 Altaycenk vallahi ben bundan bin beterdim. Zamanla gidiyor 😅 ben herkes zarar vercek sanki kimse bakamicak gibi dusnurdum 🙊 (sanki bi ben biliyorum cocuk bakmayi) hala dahq da takintiliyimdir uzerine asiri titrerim ama bu sadece bana zarar veriyor.. aman onu yemesin aman bu ayi daha degil aman gaz yapar aman uyku saati gecmesin aman kucaklamasinlar aman aman aman 😅😅😅 simdi 1 yasinda arada kayinvalideme birakiyorimn20 dk 😅😅 asagi dairemde oturuyor inmemek icin direniyorum 😅 yaklasik 8-9 aylikken aşmaya basliyorsun biraz. Ama biraz 🙊🙊🙊😅
cicek10 Altaycenk yılbaşında bebeği kayınvalideme bırakıp arkadaşlarla eğlenmeye gittik yolda el ele tutuşunca ikimizde birkaç saniye birbirimize baktık çok tuhaf geldi yıllardır yaptınız şeyi yapmak bebekten sonra hiç beraber çıkıp el ele yürüyememişiz 😂😂
Ssumru Altaycenk kızım 15 aylık şu saydıklarınızın hiç birini yapamıyorum en son bir dizi veya filmi hamileyken izledim artık gerisini siz düşünün 😀😀
Adkut Altaycenk aaa okurken bunu ben ne ata yazdım dedim. Aynı ben aynısı. Kahvaltı yap alelacele, tuvalete girmek için eşimin gelmesini bekle, yemek yapmak ayrı sorun. Dışarda bebek arabasında Durmaz,oyuncakla avunmaz. Ne olacak bilmem
kereminannesiiiii Altaycenk benimki iki aylık ve sanki bundan sonra hep böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum 😔😔