aliMommy Kızlar oğlum burnuna peçete koymuş Ya şaka gibi ne ara yapmış bilmiyorum anne burnuma bişey koydum dedi bi baktım peçete hemen cımbız ucuyla çıkarttım ama hala bişey var mıdır korkmuyor değilim
Maya1 aliMommy hapşırır cikarir. Karabiber koklatin.biz burnuna kaçan pirinç tanesin ciksin diye denemistik. Hapsurmustu :)
eymenzeynep aliMommy benim oğlum oyun hamuru sokmuştu 🤦♀️ Ben çıkardım ama yinede içim rahat etmedi acile götürmüştüm iyikide gitmişiz derinlerde kalmış doktor zar zor çıkarmıştı
Cookie Bişey olsa rahat nefes alamaz herhalde Amcamın kızı küçükken kulağına boncuk sokmuştu amcam elektrikli süpürgeyle çekmeye çalışmıştı onu hatırladım 😂😂
Eylul06 Benimkide bir ara huy edinmişti yediği yemegi doyunca kalanını burnuna sokuyor et üzüm peçete falan hapşırınca cıktı sükür ama onu unuttu şimdi şükür peşinde gezer olmustum
Birbebek34 Eylul06 valla bu bebekler çok komik ya nerden geliyor aklına fazlalıkları burnuna sokmak🤣🤣
1234___ Benim en büyük kızımda küçükken gizlice karton katıyordu hatta bi keresinde katmıştı sürekli gözlerinde yaş geldiğ için Dr götürdüm bana göz damlası vermişti arada 3 gün geçtikten sonra başın yıkadıgimda burnunda bir sürü karton çıkmıştı