17 aylık oğluma uyaran eksikliğine bağlı gelişim geriliği var denildi. Daha önce de burda bi post açmıştım son zamanlarda çok fazlA ekran maruziyeti vardı ve buna bağlandı.. Şükür ki konuşma konusunda yaşıtlarından geride değil ve hatta ileride dendi. Ancak ince kaba motor konusunda biraz gerideyiz.. Parmakla gösterme yok, ortak dikkat biraz bozuk. Yaklaşık 1 aydır sıfır ekranız. Ve çok şey fark etti. Organlarını göstermeye başladı. Nadir de olsa parmakla gösterme başladı. Elini uzatarak gösteriyor bazı şeyleri normal mi değil mi bilmiyorum.. Hayvanların bazılarını göstermeye başladı ama bazen biliyor bazen bilmiyor.. Kafam öyle karışık ki bazen yolum şaşırıyor 😔 Çocuk gelişimci haftada bir gelin bir süre dedi ancak bizim için karşılayabileceğimizin üzerinde bir maliyeti var.. En kötü ihtimal ayda bir gelin dedi. Ayda bir gideceğim sanırım ama içim rahat etmiyor bu sefer de para için ihmal mi ediyorum çocuğumu diyorum 😔 Bunun gibi tecrübeleri olan anneler varsa yazarsanız çok sevinirim..