Nursenac 2 ay 22 günlük bebeğimin sürekli salyası akıyor bazen köpüklü bazen normal 20 dk da bir önlük değiştiriyorum. Öpmüyoruz yanaklarını sıkmıyoruz . Sizce sebep nedir ne yapabilirim
Lulemom Nursenac normal canım. Bizimde 15 tane önlüğümüz vardır 2 günde bitiyordu. Şuan 5 aylık olacak. 3 gündür kehribar kolye kullanıyoruz. Bugün 1 tane önlüğü bile tam ıslatmadı. Şaşırdım baya hiç ümidim yoktu ama işe yarıyormuş.
Lulemom Nursenac instagramda kehribarkolyecimm var gamze sedefoğlu adı. Kuzenimin arkadaşı. Güvenilirdir ondan aldım. Orjinal ürün. Ben inanmazdım böyle taşlara falan ama çok işe yaradı.
Nursenac Dedimolabilir bende kıyafeti geçtim önlüğü şekilli falan seçip alıyorum kıyafeti gözükmüyor önlükten 😂
Dedimolabilir Nursenac ben evde eskileri lekeli disarda guzel takiyorum artık onu su bildigin ya 11 aylik halaaaa akiyor halaaa 🤣
Nursenac Dedimolabilir biz daha yeniyiz ya evdede güzelleri takıyorum 😂😂 biraz daha devaö ederse bende öyle yapacam 😂😂
Dedimolabilir Nursenac aynen bende ilk basta yapiyordum her islanmayada elimde yiksr petege asarim kuru hemen makinaya biriktirmem dalin sabunla yikiyorum hemen 😊😊