Nur_29 Nur_29 Leman01 dilinin altında bir degisiklikte var ama anlamadm ya yakn zamanda gidicez hastaneye nasipse
Leman01 Nur_29 oluyormuş demekki benim oğlumun çok uçta değil emmesine engel değildi ilk önce bende dilinin altında beyaz parça gibi bir şey gördüm sonra biberonla mama verirken ağzından kan geldiğini fark ettim korktum sonra bir baktık dilinin altı kanıyor doktorla konuştu oda şaşırdı .kontrole gittiğimizde dil bağı kopmuş çok az kalmış oda problem olmaz dedi.
BirrPrensessannesi Nur_29 bu dil bağı dil altı denilen şey degilmi neden ameliyat ettirceksiniz ki benim dilim altım var mesela ve hiç de bir sorun vs yok 🤷gereksiz bence
Leman01 BirrPrensessannesi o bağ normalden uzun oluyor siz dilinizi dışara çıkartabiliyorsunuz mesala dil bağı olanlar çıkartamıyor ve konuşma bozukluğu oluyor L, R,D,S,T,Z gibi harfleri söyleyemiyorlar.
BirrPrensessannesi Leman01 yoo ben dilimi dışına cikaramam ki dudağının yarısına dahi gelmez yani hiç de öyle bir konuşma proplemim yok 🤷
Beren28 Nur_29 ameliyathane hemşiresiyim . Biz yapıyoruz. bu amellyattan gelen bebekler oluyor genelde . Kısa bi işlem . Azıcık Aneztezi alıyorlar 5 dk da bitiyor 3)
Beren28 Bazen zamanla kaybolabilir bazılarının kaybolmuyor saırım bize geldi öyle bebekler 3-4 aylık beya 6 aylık
Liyamomyy Nur_29 cnm bn anestezi teknikeriyim çok fazla dil bağı ameliyatina grdim ameliyat bile dememek lazım aslında çok kısa ve ağrısız bir işlem hiç korkma
Nur_29 Liyamomyy peki kalın damarlı ve dikiş gerektiricek demsti doktor , aynı mi oda , acısız mı çok hissedermi Aceba bebis
Liyamomyy Nur_29 zaten hafif bir sakinleştirici yapılacaktir bebeğinize doktorunuz uygun görürse biz genelde hafif uyutuorduk bir tanede dikiş atiyorlr ihtiyaç olursa