Glsnarstrn Merhaba arkadaşlar.14 günlük oğluşum ve mama takviyesi vermemiz gerekiyormuş.sizler hangi markayı kullandınız memnun kaldınız?
Elmus Glsnarstrn bebelac gold kullandık bi canım suanda 11bucuk aylıgız hala kullanıyorum ama bebelac gold nutrikonforu kullanıyoruz biz
gulcan_cem_gulce Glsnarstrn sma optipro kesinlikle. Bebeğim 3180 doğdu sarılıktan dolayı 2780 e kadar düştü şuan 3 ay 17 günlük 6250 kilosu aylık kilo alımı 1000-1200 arası. Yeğenimde sma işe büyüdü gayet memnunuz. Gaz sorunumuzda şuan hiç yok.
Ruveyda Elvn94 ben kullanıyorum yeni geçtim ama biberonda top top olyo hep çocuk yutamyo aglyo bide hep kakasını yapyo yaramyo galiba
Melike_elanur Elvn94 ben gold kullandım memnundum sıkıntı yoktu kızıma yaramadı diye bu hafta denemediğim mama kalmadı hipp aptamil. Şimdi de sma aldım bakalım o yarar insallah
Yasemina Gaz problemi varsa aptamil conformil. Yoksa o kadar para vermeye değmez ben e bebekten yada bimden bebivita aliyorum.
Melike_elanur gulcan_cem_gulce inşallah bize de yarar . Zayıf bizimki bebelac gold kullaniyoduk yaramadı 8 aylık 7200falan kilosu
Gulsen_2147 gulcan_cem_gulce sma nın optipro olmayan mamasıyla optipro olan maması arasında ne fark var digeri optiprodan daha pahalı bilginiz varsa yazar msnz
Mrv_aselmeva1 Aptamil benim bebegimde gaz yaptı çogu kişiye sordum çoğunluk HİPP dedi aldım kullandım halada kullanıyorum memnunum
Ars_ Peki günde kaç cc ve kaç doz veriyorsunuz canlar emzirme beraberindeki dozu soruyorum yani her emzirmeden kaç dakika sonra kaç cc mama takviyesi veriyosunuz
kiliclar [bilinmeyen] doğumdan beri aptamil veriyorum kızıma canım sütüme takviye diye başlamıştım sonra süt bitti sadece mama içti hep iyi geldi kızıma aptamil şuanda 17 aylık halen devam ediyorum
gulcan_cem_gulce Gulsen_2147 sma gold içeriğine ekleme yapıldığı için optipro olarak piyasaya sürüldü. Gold mamanın artık kaldırıldığını biliyorum. Başka bir bilgim yok maalesef ben en başından beri optiğro kullandım memnunum.