meervenurrr Leylamecnun39 ama sadece göbeğinde değil bacak arkasında ve sirtindada var dokuntuler canim
Sarlaan Alerji yüzünden kizimi kaybediyorduk. Yumurta alerjisi varmış ve doktora gittiğimizde Doktor 4 saat burdasin sıra beklemeden direk iğne yaptılar ihmal etme
Rikaa meervenurrr sut ve sut urunleri, yumurta sarisi,beyazi. Kuruyemis baharat salca sarimsak sogan muz gluten
Mugerrr meervenurrr merhaba benim bebeğimde de sizin bebeğinizdeki gibi kırmızı noktalar çıkıyor ortasında sivilce gibi birşey var. Resmini bırakıyorum. Ben doktora sordum alerji dedi. Ne verirsem 2 3 saat sonra yüzü böyle oluyor 🤦🏻♀️ https://imgyukle.com/i/oOWN5n
meervenurrr Mugerrr evet benimde sivilcel sizinkii gibi muza alerjisi olmuştu ama yüzündendiydi bu sefer yzuunde olmayınca şaşırdım ne olduğunu sizin nelere var test yaptirdinizmi
Purpura26 meervenurrr Ozaman canım süt alerjisi olabilir. Süt ürünleri verme bakalım geçicektir büyük ihtimalle
Ohaezgi meervenurrr evet ateş yaptı ilk bizde diş sandık kendi araştırmalarıma göre 6. Hastalık bakalım doktor ne diyecek
meervenurrr Ohaezgi büyük ihtimal öyledir ateşten sonra oluyorsa sizin ki zaten hastalığı atlatmış oluyormuş ateş gecnce
Eyllebr meervenurrr ya benım kızım da da aynısı olmaya başladı neden oluyır anlamadım boyle aynı bır bakıyorum azalmış bir bakıyorum yıne çoğalmış
Mugerrr meervenurrr yoğurt muz yumurta sarısı havuç armut hepsinde de yüzü kızardı. Yoğurt verdiğimde popo kısmında ve karnın alt tarafında birer tane çıkmıştı. Alerji testi daha yaptırmadım şehir dışındayız eşimin görevinden dolayı. Döndüğümüzde yaptırmayı düşünüyorum.
Prensesimmmm1 meervenurrr hmm benim kızın ateş sonrasında da tüm vücudunda kırmızı döküntü olmuştu 6. Hastalık diye birşey korkmayn 3 günde geçiyor diycektim☺️ o zaman sizinki alerjik durum
Purpura26 meervenurrr Muzdan sonrada mı bu şekilde belirtiler oldu? Bende geçen gün muz tattırdım. Egzaması tekrarladı ama muzun alerjik olduğunu düşünmemiştim. Süt alerjisi var zaten de