balyanakannesiiiii Kızlar reglim 4 gün gecikti elimde test var sizce luban yapıyım mı yoksa sabahı mı bekleyim aşırı korkuyom oğlum 8.5 aylık daha 🤭🤭
Mucizem-Sare54 balyanakannesiiiii afetiniz gecikmiyosa vardır benim hep gecikiyo bu ay bile 11 gün gecikti öyle test yaptım aksamınada adet oldum
balyanakannesiiiii Mucizem-Sare54 8 aydır adetim hiç gecikmedi doğum yapalı regl oldum hep düzenliydi ilk defa gecikti
balyanakannesiiiii Mucizem-Sare54 8 aydır adetim hiç gecikmedi doğum yapalı regl oldum hep düzenliydi ilk defa gecikti
Mucizem-Sare54 balyanakannesiiiii ozaman test yap canim ben hep bozuk olduğu için ben kendimi biliyorum sende gecikmedim diyosan vardır belki ozaman
Sarelinagis balyanakannesiiiii Sonuçta dört gün geçmiş varsa çıkar bence ben adetimden iki gün önce yapmama rağmen görmüştüm ikinci çizgiyi 😊
balyanakannesiiiii Sarelinagis inşallah yoktur ya bebeğim daha küçük korunuyordukta eşim asla yok diyor ama bilmiyorum
Nesrincente balyanakannesiiiii ben sabahı beklıyorum genelde daha ıyı sonuc cıkar dıye ama varsa da cıkar heralde
balyanakannesiiiii Nesrincente bekleyemiyorum bir an önce öğreniyim diyorum ama elim asla gitmiyor ya
Sarelinagis balyanakannesiiiii Bende gebelik istiyorsunuz zannettim belki stresten gecikmistir test yapın genede evde varsa