Yesimgulcakir Çiş yaptığını hemen anlıyorum çişi kokuyor ama normal değilmidr sizce çişin kokması, ve bezindeki çiş koyu değil , enfeksyn olablrmı sızce yınede 🙄
16102018 Yesimgulcakir oğlumu büyük tuvaletini yapamıyor diye götürdüm anne sütü aldığı halde ateş huzursuzluk falan hiç birşey yoktu doktor idrarı kokuyor bi baktıralım dedi ve yüksek dozda enfeksiyon çıktı iğne yedi bir hafta. İmkanınız varsa baktırın ne olur ne olmaz yine de yoktur inşallah
Yesimgulcakir Mercem Deletedmom113 16102018 Deletedmom115 Cennetinsusu arkadaşlar mesaj atan herkese çok teşekkür ederim doktordan şimdi geldik çok şükür idrar yolları temiz , ultrason çekildi ondada genel olarak hersey yolunda sadece karacığerın Teki biraz büyük çıktı ama normal dedi 2 doktorda gelişim çağında normalmiş ve karın agrısıda yapmaz dedi alt AST degerlerıde normal kanda sıkıntı yok sadece çoklu besin alerjısı var yeni karpuz yemiştim birazcıkta ona vermıştım karın Agrısı ondan kaynaklı olablr demekki dokundu ama idrar yolları falan temiz çok şükür yellowmom8
Yesimgulcakir Deletedmom113 huysuzluk çok var ama ben onu diş çıkartmaya çalışıyor ona yoruyorum :/ idrarı az değil iyi yapıyor
Mercem Yesimgulcakir inşallah tabi enfeksiyonu kapsa sadece idrardan tepki vermez ateş olur huzursuzlanır belli eder çocuk hasta olduğunu iyi düşünün :)
Cennetinsusu Yesimgulcakir Bence en iyisi idrar testi verin. Benim kızımında çişinde azalma olmuştu. Kokuyordu ayrıca sarıydı da çok şükür bir sorun çıkmadı. Ama bnde enfeksiyondan şüphelenmiştim. Terlediği için terle atıyormuş o yüzden çişinde azalma olmuş. Doktor bol bol su ver dedi. Düzeldi yine dolu dolu çişi bide o ara yolculuk çok yapmıştık. Pusette çok terlemişti sanırım ondan kaynaklanıyordu. Düzeldi şükür. En iyisi test yaptırın kafanız rahat olur. 😊
yellowmom8 Yesimgulcakir bazen benim kiziminda idrarı kötü kokuyor idrar tahlilleri temiz çıkıyor ama onla alakalı olmadigini düşünüyorum ama huysuzluk vs varsa bı götürmekte fayda var derim
Yesimgulcakir Hercai88 su neden içirmiyim olurmu öyle şey sık sık veriyorum ne kadar kabul ederse o kadar içiyor
Hercai88 Yesimgulcakir Oh iyi bari şükür bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bu sıcaklarda vermeyen anne çok 🤷♀️