Alisyamm SedaMeyra Hessen raunheim kendi yemek yemeli kendi uyumalı dişlerini kendi fırçalamalı tuvalete alışmalı ellerini yıkamalı ja,nein,was,warum,wo,mama,Papa gibi kelimeli bilmesi gerekiyormuş 12 li puzzel yapmayı bilmesi gerekiyormuş
Merveex42 Alisyamm cok ilginc ilk defa duyuyorum. Bnde anaokuli yani kindergartende ögretmnm 5 senedir clisiyorum hic böyle bi talebimiz olmadi..
SedaMeyra Alisyamm bize boyle bir liste gelmedi. Bu soruları sordular. Ama kendi basina yapmali demediler.
Alisyamm SedaMeyra bizde kitap okuyoruz Almancada Türkçede ama kızım hiç bir şekilde izin vermiyor okumamıza hemen sıkılıyor çok hiperaktif biraz korkuyorum aslında
Alisyamm Yazannesi1 yok estağfurullah ben tecrübe almak İçin sordum size yanlışım varsada sizin gibi tecrübeli anneler satesinde öğrenicem
Alisyamm Merveex42 eşim telefonla konuştu talepleri yazdı hatta tabikide de yapması gerekenlerde var ama bizede garip geldi biraz
Alisyamm SedaMeyra zaten bize liste gelmedi mektup geldi arayıp bilgi almak İçin telefonda aradığımızda taleplerini söylediler eşimde yazdı
SedaMeyra Alisyamm Ilginc geldi. Sizin bolgenizde diger okullarda da prosedur boylemiymis acaba ogrenebilme sansiniz varmi
Alisyamm SedaMeyra burda birkaç komşu var bazen görüyorum dışarda denk gelirse sorarım tabiki de siz nerde kalıyorsunuz