Deletedmom_36 TiniminiKayra Kiz icin ama biz renkli birsey istemiyoruz bir sonraki cocuk erkek olur diye☺️
Deletedmom_36 darkcoffee 90*200 canim olculeri kucuk gozukuyor ama degil☺️Sen benim komsu degilmisim hangi magazadan aldin sen☺️
darkcoffee Deletedmom_36 evet 😀 pendikten aldım noktabebe diye bir mağaza instagramda görmüştüm sayfalarını 🙂
Deletedmom_36 MelekSubasi Sesleri dinlemedim annem gormus olabilir bilmiyorum.Okumusumdjr mesajini ama o an birsey olduysa cevap vermemisimdje sonrada unutmusumdjr yazmayi☺️
Biricik01 Deletedmom_36 Aman alma boşuna para verirsin.bir benzerini aldım bu sene büyüyen yatak tarzı olandan,bin pişmanım ,2,5 yaşında benim kızımda bir gün bile yatmadı çok küçük çünkü 😓
Deletedmom_36 Biricik01 90*200 de kucuk geliyorsa cift kisilik yatakmi alayim ben bu kiza😅Yattiyorsa yatar yatmazsa ben yatarim o babasiyla yatar😅
Deletedmom_36 darkcoffee Pendikte bir caddede cok bebek mobilyacisi gormustum oralarda demek☺️Gule gule kullanin sizde☺️
Ssssraa Uzun süreçte bu tarz yataklar kullanışlı olmuyor bence genç odasını bir değerlendir derim kuzum. Benimki de 2 buçuk yaşında ve genç odası tarzını biraz çocuğa uyarladım yatağına korumalık aldım çok rahat ediyor😊
Deletedmom_36 Ssssraa Biz esimle soyle dusunduk canim illaki 1 2 seneye kardesi olucak kardesine bunu veririz kizima genc odasi aliriz istedik.Bu arada olcusu 90*200 ☺️
UraSsmom Deletedmom_36 Ölçüleri ne bilemedim ama benim oğlum çok deli yatar 100200 yatağı gayet yeterli. Ama 90190 olsa yatamazdı mesela, normal insan gibi uyuyorsa yeterli bence 😅
Ssssraa UraSsmom Deletedmom_36 arkadaşa katılıyorum kesinlikle. Bizim ölçüler de 100/200 ve bir tık küçüğü olsaydı kesinlikle sığmazdı çünkü yelkovan gibi dönüyor, deli yatıyor 😊
Ssssraa Deletedmom_36 anladım canım aslında büyükmüş bir tık daha geniş olsa daha iyi olurmuştu ama siz bir gidin bakın gözle görmek ayrı olur 🙈
Deletedmom_36 Ssssraa Yeterli gelir diye dusunuyorum cok buyuk bir yatak almak istemiyorum cunku odasi dar ☺️
SeverusSnape Deletedmom_36 likilikom çok hoş. Bence kullanışlı olur. Boyu ayarlanabiliyor mu? Yavru yatağı var mı? Bana ikea’nın divanını anımsattı.🥺
Deletedmom_36 SeverusSnape Boyu ayarlanmiyor severusum☺️Sabit ama 90*200 boyu kullanisli ☺️İkeanin divanini cok istedim ama kararsiz kaldim ☺️