Mom5457 Selam anneler bebekleriniz ne kadarlık olduğunda odaları ayırdınız? Bebeğim 7 aylıkken ayıracaktım o ara daha iyiydi her şey ama bir takım sorunlar oldu ev taşıdık derken diş dönemine denk geldi ve şu an 11 buçuk aylık, dişleri yüzünden çok huysuz. Odalar dip dibe ona ayrı oda yapasım var ama sanırım doğru zaman değil. Üst dişler çıkınca mı ayırsam yoksa fark etmez mi alışsın mı? Siz nasıl bir yol izlediniz zor oldu mu?
Zlm Mom5457 5 aylıkken ayırdım benimle uyuyodu büyüdükçe anlar daha zor olur dedim kendi yatağına geçirdim
Mys01-01 Mom5457 en iyi zaman ⅚/7 aylar sonrasında herseyın farkında oluyorlar bence sımdı ayırın sonra daha zor oluyor ben ikisinide 5 de ayırdım
Poyrik21 Mom5457 beş buçuk aylık falandı ayırdım şuan sekiz buçuk aylık iyiki ayrmism keşke daha önce yapsaymsm çok rahat ettik hem o rahat odasında hem biz gürültü olmasın diye parmak ucunda gezerdik
duyguluu Mom5457 Bende 1 yaşından sonra ayırdım zor olmadi esimin horlama sesi ve yatak sesi olmuyordu
Mom5457 duyguluu diş çıkarma döneminde uyuyabildi mi odasında rahat? Hep uyanıyor beni istiyor ne yapsam bilemedim
duyguluu Mom5457 disleri gec cikiyor onu beklersem sonu gelmez çıkmaya devam ediyor dahada edecek benimkide uyaniyor meme istediği için ama alışkanlıktan alismasi lazim yanimizdaykende bebim bebeğim uyanirdi
Aysin3838 Mom5457 7 aylıkken ona özel oda yapıp ayırdık . Kalp hastası temiz ferah bir odada uyuması gerektiği için ayırdım
Gelincik06 Cocuk gelişimi uzmanlari 2 yas sonrasi diyor 4 e kadar sure var,bebegim yeni dunyaya gelmişken hicbirseye alışık degilken kendimden de mahrum etmeyeyim dedim,simdi cok sosyal,neseli, girişken, arkadaş canlısı bir bebek 11 aylık
Mom5457 Gelincik06 benimki de normalde sakindir iyi huyludur neşelidir bu ara dişi zorluyor ve hasta olup yeni iyileşiyor o yüzden mızmız. 2 yaşsa güzel benlik sıkıntı yok ama ilerisi için tedirgin oldum alışır mı diye
Nealakasivarrr Mom5457 hamile kalmasaydım 2 yaşından önce asla ayırmazdım. Ama şimdi hamileyim ve doğacak bebeği de düşünerek 18. Ayda ayırmayı planlıyorum
Denizmomy Tam 7 aylıkken ayırdım ara ara uyanınca alıyorum yanıma emzirmek için açıkçası kolayıma da geliyor önceden 05 30 kadar dayanan çocuk 3 30 gibi 2 gibi uyanmaya başladı aldığım için yapıyor baya zorlanıyorum bir kere geçirirseniz sakın almayın yanınıza benim düştüğüm hataya düşmeyin sonucu zor olabiliyor
Damla6117 Mom5457 valla hiç zorlanmadım oda konusunda 4 aylıktı hep anne yanı beşikte yattı 4 ay 4 günlüktü odasına geçirdim alıştı
Buselifs Mom5457 Bizimde odalar dipdibe 6 aylıkken ayırdım gidip gelme oluyor ama aynı odada biz rahat edemedik uyandırıyoruz sanıyorduk ayırdık diş dönemindeyiz bazen gıdıp gelme oluyor 5 6 kez ama olsun 😂bence cok büyümeden alıştırın
Zelisblt Mom5457 11 aylık iken ayırdım. Ama gece uykusunu kesmeden ayırmamanızı tavsiye ederim zor oluyor
kirmizibasliklikiz_ Mom5457 8. Ayinda ayirdim suan dis cikarma doneminde gece saat basi uyaniyor resmen. Sinir krizi geciriyorum ama yapacak bir sey yok 😂 yanimda olsa da uyanacak olmasa da fark eden bir sey yok
Tugcesilam Mom5457 valla cnm bnm kizim 3.5 aylikti odasina gecirdim ondan oncede benle yatiyordu reflu yatagi vardi bazen salimda bazen yatak odasjnda yatiyorduk sonra bana alismasin diye yani yanimda yatmaya reflu yatagiyla beraber 3.5 aylikken odasina gecirdim odalarimiz yan yana kapisinida kapatirim loş ışıktir odasi telsizi var oda bnm basimin ucundadir iggg dese duyarim 13.5 aylik hala kendi odasinda yatar