Kadermelek1996 9 yaşında oğlum 8 yaşında kızım 4 aylık bebeğim ve geliyor gelmekte olan 🤣🤣 adet 4 gün gecikti daha çok yeni
Annesinin_kuzusu00 Kadermelek1996 masallah allah bagislasin.Rabbim daglikla kucaginiza almayi nasip etsin😍Buyuk cesaret ben 2.ciye cesaret edemiyorum
Kadermelek1996 Annesinin_kuzusu00 Amin inşallah cnm kazaya kurban gittim doktor iki sene çocuk yapma demisti
Ranamiran Maşallah maşallah bende 2.yi yeni doğurdum 3 yaşına girecek abisi Şubat’ta ölüm kalım savaşı vererek büyümeye çalışıyor minik garibim🤭
Annesinin_kuzusu00 Kadermelek1996 hersey nasip kismet olacagi varmis demeki ama yasin cok kucuk b3nde 24 yasindayim
Almi4134 Kadermelek1996 benden sadece 1 yas büyüksünüz ve 4 cocuk 😱😱😱 büyük cesaret hele bi de 4 aylik birisi .. inanmiyorinngg
birkovabirbalik Kadermelek1996 ilk ikiside peş peşe olmuş aonra ara vermişsin yine peş peşe yapmışsın. Yaşın kaç bu arada hayırlı olsun 😊
afide Kadermelek1996 helaallll olsun👏 25 yaşındasınız ve 4. Çocuk maşallah🧿 Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıcakla alın kucağınıza 🙏
Sibel_87 Kadermelek1996 maşallah ben 35 yaşındayım 2.yi yeni doğurdum 6 yıl aradan sonra😀Allah isteyene çocuk versin diyorum bu yaştan sonra inşallah kazaya kurban gitmem 🤦🏼♀️
benbirkekmiyim 25 yaşında 4.mü 😳 sağlıkla gelsin hayırlısıyla büyütün inşallah. Cesaretiniz kutlamayı hak ediyor 👏🎊👏