Mickeylina arjeniko Daha sürünüyor 9 Aylık olmaya bir hafta kaldı yüz üstü yatınca hemen ağlıyordu önüne oyuncak koyuyorum ağlayarak almaya çalışıyordu bana ver gibisinden artık sürünerek kendi gidiyor almaya.
Mickeylina Prensesannisi Her bebek farklı belki emeklemeden yürüyecek gerçekten ne bebeği zorlayın nede kendinizi üzün bu bir gelişim geriliği değil ve daha 10 Aylık belki daha bacak kasları hazır değil belkide bebeğiniz teşvik edin ama zorlamayın ben bu kanıya vardım hem bu posttan hem doktorumuzun söylediklerinden gerçekten zamanı var.
Cidemkisa Mickeylina hiç çevredekilere kafanı yorma her çocuk farklı benim oğlum 9.5aylik emekledi herkes çok geç kaldı vs dedi 11 aylık yürüdü kızım 6aylik emekledi şuan 10aylik yürüyor AA çok erken dediler hep boş diyolar yani sağlıklı olsunlar zamanı geldiğinde inşallah her şeyi yapıyorlar
Mickeylina Cidemkisa Önemli olan sağlık tabiki hep bir şey diyorlar zaten ya geç ya erken bu posttan beridir takmıyorum inanın.
Toprakseyran Mickeylina benim oğlum da 8 aylıkken emekledi. 7 ay çok bir zaman değil ki yaşına girince emekleyen bebekler de var. Veya hiç emekleme den direk yürüyen bebekler de var. Hiç sıkmayın canınızı yani zaten ha diye emeklemezler. Benim oğlum 1 ay süründü bir hafta belimi kaldırmaya çalıştı 3 gün de emeklemeye çalıştı ve 4. Gün emeklemeye başladı yani ha diye kalkıp emeklemiyorlar. 7 ay henüz kısa bir süre 8 ay 9 ay 10 ay bazen dediğim gibi yaşında emekleyen çok sağlıklı çocuklar var. Gelişim göstergesi değildir asla
Mickeylina Toprakseyran Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim bu post biraz eski bebeğim 9 ayına girecek ama haklısın daha ancak sürünüyor emeklemedende yürüyebilir bu post beni çok rahatlatmıştı dahada rahatlatmaya devam ediyor tekrardan teşekkür ederim. 🤗
Toprakseyran Mickeylina yaa eski olduğunu jiç fark etmemişim. Uykusuz Bi annenin dikkat sınırı bu kadar oluyor aşağı yukarı sanırım😂 içinin rahat olmasınaok sevindim bebiş de sürünüyırsa 1 aya emekler sanırım aşağı yukarı 😊 Allah sağlıkla ve ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🌼
Pinar_kb Mickeylina hiç emeklemeden yürüyen bebekler var. Siz boşverin herkesi. Zamanı gelince yürür elbet.
Mickeylina Pinar_kb Çok doğru söylüyorsun herşeyin bir zamanı var artık buna inanıyorum ne zorluyorum hazır hissetmesini bekliyorum ve üzülmüyorum çok teşekkür ederim.
Gizemgt59 Mickeylina O çok bilmiş koca karılar olmasa anneler daha mutlu huzurlu olacak. Emeklemeden yürürse çocuğunuz kapak olur onlarada
Minisinannesiii Nurgrvn benimki de aynı elinden tutunca koşmaya bile çalışıyo ama emekleme niyeti hic yok
Mickeylina Nurgrvn Bizim 9 Aylık olmaya bir haftamız kaldı sürünme var ama emeklemeden yürüyen bebeklerde var bu yüzden acele etmeyin, kafanıza takmayın, üzülmeyin teşvik edin ama zorlamayın herşeyin zamsni var.
Minisinannesiii Mickeylina benim bebeğimde 11 aylık olcak daha emeklemiyo bisey almak isterse ya yuvarlaniyo ya da vazgeçiyo
N7rmn @Mickeylina merhaba ayaklarını yere bastırmayın zaten şuan kasları daha çok zayıf. Benim kızımda 8 aylıkken emekledi ve 5 dk yerinde durmayan bi çocuk . Her bebeğin gelişimi farklı ama ortama 8. Ayda emekler bebişler zaten ☺️
Mickeylina N7rmn Evet kasları daha zayıf haklısın bizim 9 Aylık olmaya bir hafta kaldı bu eski bir post ama hiç zorlamadım hazır olmasını bekledim şimdi sürünüyor her bebeğin gelişimi farklı doğru bizimkide inanın 1 dakika yerinde durmayan bir bebek aslında keyfine düşkün oyuncağı önüne koyunca teşvik etmek için yüz üstü yatıp kendini zorlamıyor ağlayarak istiyordu.