Sdkaege Mickeylina bebeğim 10 aylık emekledi 13 aylık yürüdü telaşlanmayın çok normal her bebek farklı. Canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar.
Mickeylina Sdkaege Elbette her bebek farklı, gerçekten ne zaman isterse o zaman yapıyorlar çok teşekkür ederim yorumun için. 🌸
Hbhb6134 Mickeylina canım dert etmw benimde oğlumun gelişimi önden gidiyor o yüzden dönmeyi geç yapyı ama şimdi 7 aylık bilr olmadan yavaş yavaş emeklemeye başladı sürtüne sürtüne epeyi giidyor diyeceğim her çocuğun gelişimi farklı takılma sen
Elavehayalinannesi Mickeylina hepsi emekleyecek diye birsey yok büyük kızım emeklememişti 1 yaşında yürüyordu konuşmadı konuşmadı dediler konuşunca cevap veremediler😁😁 amannn sizsiniz de geç geri olduğunu düşünüyorsan sen doktorunla konuş gerisi sussun
Mickeylina Elavehayalinannesi çok haklısın her bebek her birini farklı zamanlarda yapıyor takmamaya çalışacağım. 🌸
nommie Mickeylina 7 aylıkken benim bebeğimde öyleydi emeklemekten pek hoşlanmıyor elden tutup yürütmeye alıştırdık o sekilde gün içinde haraket ediyor
Mickeylina nommie bizde emekleme yok aynı zamanda basmıyor da oyun yapıp ayaklarını kaldırıyor daha küçük sanırım zamanı var teşekkür ederim yorumun için. 🌸
Lilos Mickeylina yapar yapar annesi :) bende diyordum neden emeklemiyor hiç çaba sarfetmiyor diye zamanı gelince bi baktım ben önüne bir şey koymadan kendisi gidiyor :)
N54esrin Mickeylina 10 aylık emekledi kızım canınızı sıkmayın emeklemedende yürüyebilir hiç emeklemeyede bilir normal bunlar
Mickeylina N54esrin Ben hep bunların bilincindeyim aslında bazen insanların söylediklerine üzülüyorum evet değmez biliyorum artık takmamaya alışacağım. Çok teşekkür ederim yorumun için. 🌸.
Merve-21 Mickeylina benim bebeğimde hiç emeklemeden 11 aylıkken koltuktan koltuğa yürümeye başladı 12 aylıklende yürüyordu ama emeklemediği için ben hep cesaretlendirdim sürekli yürütmeye çalıştık zaten en sevdiği şey ellerinden tutup yürütmek olucak bir süre sonra 😂
Mickeylina Belinays çok doğru söylüyorsun ama işte bizim insanımız en yakınımız bu gibi konularda hassas oldugunuda biliyor ama kıyasta yapmadan duramıyor.
Mickeylina Egeninguzelannesi her bebek farklı herşeyleri farklı biliyorum herşeyi aynı anda yapacak diye birşey yok ben bunun bilincindeyim ama insanlarımız çok garip üzüldüğümü bile bile kıyas yapıyor bu neden yapmıyor diye üzülmek değil anneyiz ya bebeğinizle ilgili söylenenler zaafımız.
manicurist Mickeylina ya hiç buraya sormana bile değmez kendini boşa üzüyorsun bebeğim yeni diş çıkartıyor 2 tane çevremdekiler hala diş cikartmadimi diye soruyorlar hayır diyorum her bebek gelişimi farklı doktorum normal diyor diyorum
Mickeylina manicurist çok haklısın kilosu, boyu, emeklemesi, yürümesi, dişi bunların hepsini farklı zamanda yapıyorlar çünkü biri biri Eylül diğeri Lina bunu biliyorum ama insanımız kıyas konusunda master yapmış gibiler.
N54esrin Mickeylina canım ben teşekkür ederim tatlı yorumun için bu tarz eşleştirme o öyle bu böyle diyen her insanı iyi incele hep bi art niyet vardır içten içe kıskançlık kimse iyilikten bu lafları söylemez