Pembekurdela Kızlar çocuklarınızın çamaşırlarını özellikle beyazlar zor çıkıyor ya 60 dereceye atan var mı solma çekme yapıyor mu ?
minnosum25 Pembekurdela bn bir ykadm 60 da bebek programında çekmede olmadı artı aşırı temiz ve lekesiz cktı ve leke cksn diye hicbirsey yapmamstm öncesinde ama genelde 40 da ykyorm
Rubab_Mommy Pembekurdela Ev icinde giydirdiklerimi makineye atiyorum.50 bazen 60 derece.Ama dişarda giydiklerini elde yikiyorum.Cok nadir makineye atarim.
Pembekurdela Banu43 evet canım bir korkuyorum çeker diye de leke var kosla yokda aspirin leke çıkarıcı kullandım oda etki etmiyor
Pembekurdela senamiray evet canım bende korkuyorum ön işlemi de yapıyorum ama yıne bir tık leke kalıyor
Pembekurdela minnosum25 yaa bilemedim ki şimdi canım aslında bi denemek istiyorum ama korkuyorum da bir yandan
minnosum25 Pembekurdela beyazları bebek programı varsa bir dene yani hani kullanmadığın bir kyafetde olur baktn çekme yaparsa hiç bebisinin kyafetlerini kullanmazsn
Pembekurdela Rubab_Mommy anladım canım valla bende bilemedim evde giydikleri aslında zıbın vs var da korkuyorum atmaya hiç.çekme yaptımı peki
Leylamecnun39 Pembekurdela ben bebek kıyafetlerini hep 30 da yıkıyorum lekeli yerleri ilk kalıp sabunla ovuyorum çitiliyorum makineye atıyorum tertemiz çıkıyor
oglusum03 Pembekurdela deviri 600 den yukarı çıkarmayın ve en fazla 1 saat yıkayın çekmez ben hiç yaşamadım böyle çekme
Pembekurdela oglusum03 bende 30 da böyle güzel uzun ömürlü olmasını istedim kıyafetlerini yıkıyorum sadece
Deletedmom636262 Pembekurdela hiç 60 atmadım 30 40 çıkmayan lekeyse suda bekletiyorum deterjan katıyorum
Pembekurdela Deletedmom636262 anladım canım bende hep 40 da yıkıyordum da bide 60 deneyeyim diyorum ama korkuyorum 40 da hiç çıkmıyor lekeler özellikle zıbınlar
0znur 60ta hiç yıkamadim, çekme veya yıpranma olur diye. 40 ta yıkıyorum, çok lekeliyse de 1 gün önceden deterjanlı suda bekletiyorum
Leylamecnun39 Pembekurdela dene ben ilk ıslatıyorum lekeyi sonra sabunu sürüyorum çitiliyorum ve makineye atıyorum
Deletedmom636262 Pembekurdela çocuk pisletti mi hemen suda beklet deterjan kat 1 gün kalsın öyle ertesi gün makineye at 40 çalıştır 60 hiç atmadım bişey diyemem canım