Hilal-sema 6 aylık aşısı oldu bugün oğlum 4 ay aşısı çok ateş ve huzursuzluk yapmıştı sizce 6 ayda yapar mı? Siz neler yaşadınız? 😇
Annekuzusu7 Hilal-sema bizim hiçbir aşımız ateş yapmamıştı ama 6. Ay aşıları ateş yaptı çok da huzursuzdu 🙄
TulayMom Hilal-sema Ben asidan sonra ates yapmadi cok sukur ama husursuz oldu doktor calpol verebilirsin dedi verdim iyi geldi sakinledi cocugum agrisini aldi sanirim
Annekuzusu7 Erken gidin aşılarınıza akşama kadar zor kısmını atlatın en azından insanın gündüz daha fazla takati oluyor 🌸
Hilal-sema Elemim evet iki damla bir ilaçtan damlatıyor bir iki saat emzirmeyin kusmasın dediler ona göre biraz tok gidebilirsiniz bilgi olsun ☺️
Elifkskl Hilal-sema 2.ay ateşi olmuştu ama verem aşısı yapar demişlerdi bacağından vuruldukları ağrı yapıyordu inşallah tekrar olmaz 1.ay da olmamıştı ateşi
ikizlerinannesi2985 Hilal-sema bir tek 12 ay aşısı biraz huzursluk yapmıştı çünkü 3-4 tane aşı birden oluyorlar. Onun dışında aşılarda hiç sorun yaşamadık biz🙏
Ummahan250820 Bızde az once 4 aylık asımızı olduk ınsallah herhangı bır etkı yapmaz 2 aylık asıda huzursuzluk. Istahsızlık vardı
Nuray23 Hilal-sema bizim hic bı asimizda ateş olmadı. Ama ben bacak ağrısı olabilir belki diye ( çünkü dokundugumda geri cekiyodu) calpol vermiştim.
Gupssse Hilal-sema bizim de yarın olacak çok stresliyim ya uyku yok zaten şimdi daha da zorlaşır mi ki
Hilal-sema Gupssse ne olur ne olmaz bol bol dinlenmeye çalışın bence ben 4 ay aşısında 3 gün sadece yarım saat uyuyabilmiştim o yüzden tavsiyem onun iyiliği için olduğunu düşünerek mental olarak kendinizi hazırlayın derim
siyah3430 Hilal-sema bizde yapmadı 4. Ay kadar hatta o kadar ağlamadı bile. Hafif şişme meydana geldi kolonya ile ovdum geçti