asiltonunmommysi Beril123 valla oyun halısı da yüz üstü iken sırt üstüne dönüyor ama düşüyor da olabilir 😂 emin değilim heveslenmiyorum
gmzlgzl asiltonunmommysi cnm bn odada uzatıyorm konuşuyorm kendini kaptırınca gidip işimi yapıyorm oda bu sırada kendi kendine çırpınıyor konuşur gülüp durur öyle sıkılıncada ses vermeye başlıyor bugün ama uykuları çk kötü bi saat uyyp uyanıyor szde uyku durumu nasl kaç uyku yapıyor kaç saat sürüyor biz 3 ay 10 günlük oldk
asiltonunmommysi gmzlgzl benim doğduğundan beri oğlum gündüz 40 dk uyuyor. En fazla 2 saat uyanık kalıyor oda çok mızmız oluyor devamlı uyumak istiyor. Benimkini uyutması zor o yüzden çok zorlanıyorum, sallamayı sevmiyor kucakta pışpış yapıyoruz çoğunluk bazen onu da reddediyor ağlıyor da ağlıyor rahatını bulana kadar bulunca uyuyor
Htcfrat asiltonunmommysi aynı benim oğlum ya 4 ay 16 günlük pesimi bırakmıyor 🤣tuvalete zor gidiyorum dediginiz gibi oyun halısı oyuncak herşey var ben yanındaysam oynar ben gidince çığlık çığlığa eşim diyorki yapışık ikizin bu senin 🤣🤣
Medusafer asiltonunmommysi kucağımda 4 aylık bebegim 17 aylık yaramaz kızımın peşinde sürekli koşturuyoruz böyle vakit geçiyoruz hiç oturmuyoruz
Majesteleri asiltonunmommysi cee-eee oynuyoruz genelde ayağıyla gözlerimi kapatıyorum 😂 masaj yapıyorum yüz üstü yatırıp (eşim bende isterim diyo) 😂 oturuyorum dizlerimin üstüne yatırıyorum yüzü bana dönük o şekilde konuşuyoruz
asiltonunmommysi Majesteleri cee den anlamıyor ya bizimki 😂 ben kitabını bile aldım onun yok. Günlük olarak 2 3 kere çıplak soyup her yerini öpüp masaj yapıp oynuyorum çok seviyor giyinirken çığlık hiç sevmiyor giyinmeyi
asiltonunmommysi gmzlgzl 1 saat uyuyor olması nimet bence yemek falan rahat yapılır, ben 1 kere uyutup bi şey yapayım diyorum hazırlayana kadar uyanıyor. Gece de sık sık uyanıyor ama gözünü açmıyor meme verince uyuyor
gmzlgzl asiltonunmommysi gece bnm kızımda öyle gündz biraz düzene girdi bir rutin oluşturdm rahat ettm sende dene bnce hergn aynınsaatte aynı şeyleri yap uykunsaati düzene giriyor
iremgun asiltonunmommysi evet evet istiyoruz tabi canım en doğal hakkımız zaten 🥰 o yüzden yemekleri 2 günlük 3 günlük yapın gitsin🙈😃😃 umarım bu sorumluluğun altından ahlaklı, iyi bireyler yetiştirerek kalkabiliriz🤗
Redpepper Henüz kendi kendine oyalanmaları biraz zor çok küçükler ama bu bebeğe göre de değişir. Benimki genel olarak ilgi konuşma istiyor, maksimum 15-20 dk oyun halısında kendi oynar, ama daha fazla sürmez çünkü şuan ilgi onların ihtiyacı 🌸
asiltonunmommysi gmzlgzl maalesef düzen kurmak istemiyorum ya çünkü köyümüz yakın oraya da gidiyoruz, dışarıda da oluyoruz annemler vs gidiyorum bi yere alıştırmamaya çalışıyorum
Oznur_0708 Ayazmom1 yok canım her bebeğin gelişimi farklı dönmez ama kasları güçlüdür doktor öyle dedi
gmzlgzl asiltonunmommysi sizin gitmenizle uykusunn ne alakası var ki bzde sürekli evde değiliz ki sonçta size bulundugunz yere baglı düzen kurun demiorm belirli saatlerde uyuyacak her canlı gibi
asiltonunmommysi gmzlgzl He yok saat olarak hep aynı saatte huzursuzlanıyor zaten gündüz ilk kusunu 10da uyur onrasında 12ye doğru yine uykusu gelir 2 gibi gelir 4 gibi Bi uyku yapar 5te bidaha ister akşam da 9da falan uyur. Rutin mi bilmiyorum ama her seferinde altını değiştirir kucağıma alır süpürge sesi açar emzik verir öyle uyuturum da illa öyle yapcam diye bi çabam yok sadece bundan bahsetmek istemiştim