minabebek Fasulyeninannesi3 yeni yıldan ötürü zam gelecekti bu aşılar birde dolar üzerinden alınıyor biraz fiyatta oynama olmuş olabilir
Perihangungor Bebeğim şu an 3 ay 12 günlük ama ayın 15inde yaptıracağım rota açısını sorduğumda fiyatı 370 tlydi
yasemin0728 Perihangungor rota virus aşısı en geç 3 ay 15 günlükken yapılıyor geç kalma canım biz maalesef geç kaldık
yusufmertmom Fasulyeninannesi3 2-4 veya ⅗ aylarda yaptırın dedi doktor. Cuma sorduğumda 367₺ dedi eczane
papatyaannee KbrMte ödemesi o şekildeymiş bizim özel sağlık sigortamız var ödeme yapmadık duyduğum kadarıyla özel hastanenin aldığı ücret
Pnarr94 papatyaannee hangi sağlık sigortasını kullanıyorsunuz bizimde var ama özel hastanede yine aşı parası ödedik sigorta karşılamıyor diye biliyorum
papatyaannee Pnarr94 Acıbadem sigorta var bizde karşılıyor menenjit ve rota ikisini de avrasya hastanesinde yaptırdım
Pnarr94 papatyaannee benimde acıbadem ama kızımın allianz bunu tekrar gittiğim de öğrenicem çok teşekkür ederim 🙏
papatyaannee Pnarr94 rica ederim sencard ile görüşün isterseniz benimde kızımında bupa acıbadem sigorta
Pnarr94 papatyaannee benim iş yerim bize pub acıbadem eş ve çocuğa allianz yapıyor malesef karsılamıyor