Mom73727 Alminazli teşekkür ederim kızımda kasar peynir çeşitlerini seviyor domates ve Menemen yemiyor malesf ara ara teklif ediyorum. Artık nezaman yerse
Alminazli Mom73727 Ara ara degisik sekillerde teklif edin belki yer benimki de peynirleri bazen yemiyot kaşar top peyniri üçgen peyniri falam yiyo
tekboynuzluat Mom73727 Ben klasik kahvaltı yumurta peynir zeytin domates salatalık bazen pankek krep omlet tarzı ama kızım en çok yulaf seviyor. İnce öğütülmüş yulafı suyla haşlıyprum içine muz veya hangi meyve varsa o pekmez ceviz fındık koyuyorum çok seviyor
Mom73727 tekboynuzluat teşekkür ederim yulafı bende deneyeyim inşallah kızımda sever 🥰 ama zeytini hiç yemiyor
tekboynuzluat Mom73727 yemiyorsa hiç zorlama zorlayınca iyice soğuyorlar illaki zamanı gelince yiyecekler😍 ama yulafı dene ben bile bazen yapıyorum kahvaltıma çok lezzetli oluyor😋 rica ederim şifa olsun💐
BalarisiYusra Mom73727 kesin deneyin çok lezzetli aynı ekmek gibi oldu dışı ve yumuşak çiğneyebilir tarzda oluyor 🙂
Semaertgrl Mom73727 evet devamlı yemekten sıkılıyorlar ben devamlı yumurta yapardım yememx oldu biraz ara verdim sonra teraygina kırdim öyle de sevdi