Mom73727 hanımlar bebişler uyudumu nasılsınz ☺️ bir sorum var kızım 15 aylık kahvaltıda neler yediriyorsunuz önerilerinizi bekliyorum bu arada haşlanmış yumurta ve yemiyor pankek yapıyorum onun içinden alsın vitaminini diye birde zeytin yemiyor nasıl yedirebilirim 🫒 kahvaltı önerilerinizi bekliyorum 🥞
AtaVeAnnesii Mom73727 18 aylık oğlum krep seviyor bende ıspanaklı pırasalı labneli cevizli vb, yapıyorum. Kaşar yiyor bide sadece tahin pekmez.
Semaertgrl Mom73727 tahin pekmez yoğurt peynir yiyor bazen de isterse yumurta o kadar ekmek bilr yemiyor 14 aylık 😐 ama şöyle bir tarif vereyim sevmişti bunu ekmeğin içini ufaliyorum içine yumurta kiriyorum bir tatlı kaşığı labne ekliyorum karıştırıp az yağlı tavada pankek gibi pişiriyorum bunun tadını seviyor
Sumeyraas Mom73727 her zaman aynı iştahla yemiyor. Patates tostu, pankek çeşitleri, yulaf lapası meyve ile, kapya biberle menemen, bazen sadece kahvaltılık. Yemediği şeyleri bir iki hafta vermeyip sonra tekrar deneyin yemiyorsa da zorlamayın bence.
AtaVeAnnesii Mom73727 Direkt karışıma atıyorum içinde pisiyo biraz kalın yapıyorum krep GB değilde daha kalın oluyir.
Mom73727 BalarisiYusra tam buğday unundan ekmek yapıyorum bazen tost fln yapıyorum ama pek yemiyor tostun içine ne koyuyorsunuz
Mom73727 Semaertgrl kızımda tahin pekmez peynir seviyor yiyor ama yumurtayı birkaç aydır yemiyor tiksindi mi hergün yemekten anlamadım birde böyle deneyeyim cok teşekkürler 💚
BalarisiYusra Mom73727 yulaf tost bildiğimiz yulafla yapılıyor 1 çay bardağı yulafa yarım çay bardağı su ekleyip yulafı iyice ezip karıştırın ben içine bi tane yumurta da kırıyorum karıştırıyorum tost makinasına yağlı kağıt koyup arasına döküyorum biraz pişmeye başlayınca içine sevdiği birşey koyabilirsiniz peynir vs zeytin domates olabilir sonra ikiye katlayıp tekrar tosta basın üstü kızarınca olmuş denektir yumuşak oluyor ben bile yedim😅
Semaertgrl Mom73727 evet devamlı yemekten sıkılıyorlar ben devamlı yumurta yapardım yememx oldu biraz ara verdim sonra teraygina kırdim öyle de sevdi
Mom73727 Sumeyraas teşekkürler canım yumurta başlamasını belki iki aydır yemiyor zorlamıyorum aslınsa bazen tereyağdan yapınca bir çatal belki yiyor önerilerin için teşekkürler deneyeceğim 🥰
EtiPetito Mom73727 zeytini parçalaea ayırıp önüne koyun öyle yiyor benimki. Yumurta çeşitleri ekmek tahin pekmez kaşar kuymak menemen pankek falan yiyor genelde
Alminazli Benmki 17 aylık şu an genelde domates yeşil zeytin patatesli omlet salatalık yada pankek krep yapiorum bol kaşarlı tost portakal mandalina suyu faln
Mom73727 Alminazli teşekkür ederim kızımda kasar peynir çeşitlerini seviyor domates ve Menemen yemiyor malesf ara ara teklif ediyorum. Artık nezaman yerse
BalarisiYusra Mom73727 kesin deneyin çok lezzetli aynı ekmek gibi oldu dışı ve yumuşak çiğneyebilir tarzda oluyor 🙂