Seda54 Tugba68 aynısını bende yaşadım canımm sarılık da oldu şükür şimdi geçti sık sık emzir sen canım geçer birşeyi kalmaz minnoşun inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻😘
Tazeanne19 Gunesinannesii mama verme zaten canm benimki sadece anne sütü alıyo hiç mama vermiyorum kilo yapısal ya saglıklı olsunlar da kilolu yada zayıf olması önemli deği 🥰
Tazeanne19 hilokiii saglıklı olsun da bırak tosun desinler benmkini de her gören tontiş diye seviyo 😁
Tugba68 Seval34 inşallah benimkide kavuşur bebegimin hem sisi indi hemde4. 5 gün falan ememedi biliyorum ama yinede endişe ediyorum
Tazeanne19 Bugra_emre evet zaten hamileyken de doktorum iri bi bebek olcak diyodu öyle de oldu aman saglıklı olsun da iri olsun napalm
mustafam4906 Kbra5575 insanin bu evrende var ölmesinin çeşitli nedenleri vardır ve bu nedenler fayda üzerine kurulmalıdır. Bu bilginin size faydasını cidden merak ediyorum.
Tazeanne19 mustafam4906 yok zehir değil ama sütü yetiyosa emiyosa saglıklıysa neden mama versin ki kendi sütü herseyden daha değerli
Tazeanne19 mustafam4906 ayrıca ben sizinle değil @Gunesinannesii ile konusuyodum siz neden atladınız ordan
mustafam4906 Tazeanne19 bu cümlenin emziremeyeb annelerde açtığı yarayı bilseniz bunu bu kadar övmeden şükredip evladinızı emzirirsiniz sadece