Toprak-hira59 Aylns kesinlikle depend 25 gün önce dogum yaptım bende ayaklandığım gibi depend kullandım cok ta rahat oluyor
Aylns Toprak-hira59 ben hastanenin verdiği hasta bezlerinden sonra canped kullanmıştım şimdi ne yapsam bilemedim
Toprakaren Aylns tabikide sepet 3 paket girdim doğumdan sonra üstüne de 2 tane 42 li orkid bitirdim ama depent ile çok rahat ettim kilot gibi giy at
hemsireleylos Depend tabikii hala evimde bulunur uzun yolculuğa denk gelirse adetim kullanıyım diye aldım büyük rahatlık ya
Zekimurendebizigorecekmi Aylns Ben sezaryen oldum depend kullandım ama giymesi sorun olmuştu eğilemiyordum ve kanamam çok yoktu . Şimdikini aklım olsa mesane pedi alırdım
Asliiibensu Aylns depend aşırı rahat yok gibi bir de ben normal dogum yaptım sürekli kontrol ediliyordu tek onda zorlandım indir cıkar yapmaktan ama dogum olduktan sonrası için aşırı aşırı rahat
Aylns Asliiibensu ben ilk doğumumda (normal) hastanenin verdiği hasta bezlerinden sonra canped kullanmıştım şimdi ne yapsam bilemedim
Aylns Wanderlust normal doğum için dizim için hangisi mantıklı ben ilk doğumumda hastanenin verdiği hasta bezlerinden sonra canped kullanmıştım şimdi ne yapsam bilemedim
ikizlerinannesi2985 Aylns depend ile çook rahat ettim ben. Evde de kanamam yoğun oldugu günler kullandım hatta