Manolyaa00 Cgdmltr93 lazer istiyorum canim kokten bu isi bitirmek istiyorum artik hamam otu kac gune cikariyo jilet gibi suresi kisa mi
Mom73727 NinovaLemi bende istiyorum aslında ama kafam karıştı bende hormon bozukluğu var tamamen fayda etmez yine çıkar diyorlar gına geldi tüylerden 😔
NinovaLemi Mom73727 kadın olduğumuz için regl, hamilelik vs hormon dengesizliği oluyor. Tabi ki ömür boyu kurtulamayiz. Ama %85 oranında azalıyor kalan tuyleri de çok seyreklestiriyor. Tekrar çıksa da eskisi gibi çıkmaz bu makineyle
NinovaLemi Manolyaa00 ben al derim güzellik salonundan daha uyguna geliyor. Ben de arkadaşımdan görerek aldim 4 kardeş hepsi kullandı hala atış var. Arada rötuş atıyorlar 2 yıl oldu 😂
NinovaLemi Manolyaa00 philips bana prim veriyormuş xbsjsjsj bacım ben de çok istedim emin olamadım, bekledim, erteledim en son fiyatı arttı 😂 daha erken almadığıma pişman oldum. Her gün artıyor fiyatları 😭
Kahveliseker Manolyaa00 mavi olan smooth clean olani kullaniyorum cok memnunum. Diger hepsini denedim ozellikle mor olan bes para etmez guya kaydirici lastikleri çürüyor banyoda kullanir kuru bir yere koyarim halbuki ama nedense çürüyor kisacasi maviyi tavsiye ederim.