Elifim46 Kizlar stüdyo çekimi bir iki poz ne kadara çekerler bilgisi olan varmı kızımı doğum gününde çektirmek istiyorum.
yenianneadayi2208 Elifim46 ben 2 konsept anlaştım 400 TL ye kıyafet vs onlardan tabiki de.Ama yılbaşından sonra zam geldi mi bilmiyorum.150 200 poz çekildi ve mailime de attılar.Araştırın iyice derim
Ladybugs Elifim46 evet canım ama konsept ve kıyafet onlara ait o şekilde anlaştık yine bile pahalı tabi
Elifim46 Kuzeyyyyy Normal fotoğraf i da canım ilerde hatirisi kalsın diye bnm hiç küçüklük fotoğrafım yok bari kızımın olsun dedim
Kuzeyyyyy Elifim46 guzel dusunmussun kuzum ama onlarda pahalu yapar diye dusunuyorum studyo diyince hemen basiyorlar parayi valla
Ladybugs Elifim46 o zaman daha uyguna bulursun. Normal fotoğrafçılarda da güzel çekimler yapıyorlar içine siner inş canım 😊
Tugce3493 Kızlar istanbulda oturanlar için konsept cekım 500 lıra ve harıka cekıyo. hamıle, dogum, taburcu ve konsept cekım yaptırdm albumumu yaptı bayıldım. Fıyatlarıda dısarıya gore uygun cunku home offıce calısıyo kız.
Bebegimm1 Elifim46 18 poz 3 konsept 650 tl istemisti benden ama gidememistim o ayri 2 yaşta goturucem cok bir sey tutmaz bana uygun gelmisti fiyatlar
Elifim46 Bebegimm1 anladım ben o kadar bütçe ayiramiyorum malesef ya ama bı iki tane olsa kâfi gelir bana