Deletedmom54544 Niyet ettim doğal cilt bakımı yapmaya başlamaya…😃 Evde doğal olarak yapılan bakımlara çok inanırım. Kuru bir cilde sahibim. Araştırmaya başladım. Aklıma yatan birkaç bakımı da sizinle paylaşmak istedim ☺️🌺
esrefiMahlukatAnasi Deletedmom54544 çok tatlısınız 🥰 haftada bir rutinim vardı oğlumdan önce. Şimdi vakit bulunca ev işi, yemek yapıyorum 🤦🏻♀️ burda durayım belki bir fırsatım olursa yaparım bir şeyler ☺️
Honki_Ponki Deletedmom54544 Çok severim evde bir seyler yapmayı eger unutmazsam haftada iki gün yapmaya çalısıyorum genelde birazdan yapıcam insallah bende ytmadan ölü deriden kurtulam biraz cık yaşlanıyorum nede olsa 😁😁😊
Deletedmom54544 Honki_Ponki aslında düzenli yapıldı mı çok işe yarayacak biliyorum. Sen yeter ki kendine inan o zaman hissettiğin yaşta olursun 😊
Mom5457 Deletedmom54544 1 yıldır yapmıyorum iğrenç cilde sahibim şu an ama ben de başlarım. Yeşil kil maskesi yapıyordum ben haftada 1 kere iyi geliyordu. Karma ciltliyim yeşil kil ve maden suyunu krem kıvamına getirip sürüyordum yüzüme boynuma 20 25 dakika sonra yıkıyordum. Bir de haftada 2 3 kere kahve telvesi peelingi yapardım. Kahve telvesine bir iki damla limon ve hoop yüze. Öyle pahalı kremler maskeler almadım hiç ne bileyim. Doğal tarifler hep daha güzel 😄