Deletedmom5284 Kızlar zam yaptı mı yardımcılarınız? Ben tabiki zam yapmalarına birşey demiyorum ama bizimki en fazla 400 alırdı, şimdi 600 diyor ayda 3 kere çağırıyorum 1800 tl edicek çok değil mi, bide evim küçük 🤔
Haidi Deletedmom5284 500 den 800 e kendi kendine zam yaptı, ayda 2 kez geliyordu hoccagal 2 gözüm dedim 🥰
sadeturkvatandasi Deletedmom5284 kafayı yemiş 😂 hala 200 tl ye gidenler var. Bende aylardır arıyorum birini ama ya işini beğenmiyorum ya istediği parayı 😭
Deletedmom5284 NiIara buralardakilerin çoğu aynı fiyatı söyledi banada kayınbabam gönderiyo başkasına bak dedim en az 500 tl diyen var
Deletedmom5284 sadeturkvatandasi bende çok yardımcı değiştim bu yüzden en iyisini buldum gerçekten çok memnunum o yüzden değişmek istemiyorum 🤕
Beyzatan29- Deletedmom5284 ben çok kişiyi çağırdım hiç memnun kalmamıştım gelenlerden . En son gelen çok iyiydi . Sabahtan akşama kadar 200 TL ama ben işini çok beğendiğim için 50 TL daha fazla verdim onu bile istemedi ben ısrar ettim . 600 TL baya uçuk bir fiyat 🤔
Deletedmom5284 Beyzatan29- kayınbabama sordurdum buralarda en ucuz 500 tlye bulduk ama ben gelen kişinin işinden çok memnun kaldım değişmek istemiyorum ya
sadeturkvatandasi Deletedmom5284 evet insan bulunca kaçırmak istemiyo, benimde çok memnun olduğum bir ablam vardı ama 1 yıldır gelmiyor işi bıraktı hasta olduğu için, ondan sonra da dikiş tutturamadım zaten kimseyle :(
Deletedmom5284 Bety çok yardımcı değiştim en iyisini buldum değiştirmekte istemiyorum aslında ama merak ettim siz ne kadara çağırıyorsunuz diye
Deletedmom5284 sadeturkvatandasi kaderimiz aynı ya bize gelen ablada önce korona oldu sonra kemik erimesi falan derken bıraktı işi