Beratberen34 Oğlum 5 aylık sol tarafına dönmeye başladı ama sağa hiç dönmüyor neden olabilir bilgisi olan var mı?
Yasmnnn Beratberen34 zamanla diğer tarafada döner merak etme bizimki de öyleydi şimdi durduramıyoruz fırıldak gibi 😂
Znurr Beratberen34 keşfetmek.. ilk önce sol tarafı keşfetmiştir, bebekler bir kere yapmaya başladığı şeyi hep yapmak isterler.
Zeyna_ Beratberen34 bizimde öyleydi. Sol tarafa dönmeyi keşfetti şuan bir zaman solda sağa da döner merak etme :) bende korkmuştum doktora sormuştum hatta gülmüştü :) Sen yine dönem dönem sağa dönmeye teşvik et yavas yavas ama o kendisi halledecektir :)
Eski9 Znurr Gercekten öyle dünden beri dönmeye başladı sürekli dönüyor 😁 bu sefer tekrar sırt üstü donemiyor diye ağlıyor ahahah
Minnakkk Beratberen34 ilk onu öğrenmiştir ve o kolay geldigi için direk onu yapıyordur yoksa özel Bi nedeni yoktur 🙂
Mervece0308 Beratberen34 benimkinde 5 atlık hatta biraz geçti hala dönemiyor ama acaba çok giydiriyorum ondan mı bilemedim
Beratberen34 Mervece0308 benimki de genelde kıyafetleriyle daha zorlanıyor üstünü çıkarınca yuvarlanıyor 😂
Beratberen34 Mervece0308 bir de her bebek farklı gelişiyor 8 de dönen bile var ama ben bacağını ve kolunu tutup dönme egzersizi yaptırıyorum 3 aydan beri
Beratberen34 Ayazmom1 normal tabi daha geç dönenler de var her bebek farklıdır ayrıca dönme egzersizleri yapabilirsiniz
Zeyna_ Ayazmom1 7 aylık döndü oğlum. Herkes geç döndü falan diye bir ton laf etti ama 10 aylık yürüdü:)
Ayazmom1 Zeyna_ yaa bunu okudum şuan çok rahatladım benimde içim hiç rahat değildi oğlum sırt üstü hiç durmadığı için korkuyorum hep dönmez emeklemez diye