tosbikannesiiii kuzum once nevşehirde devlette cocuk doktoruna sıra al oraya git alerjı ıcın götürcem bebegimı bunun ıcın yonlendırır mısınız aerljı ıcın randevu alamıyorum yeşil alan açmanız lazım de, sonra cocuk doktoru yeşil alan açar hemen 182 yı ara kayserı sehır hastanesi cocuk alerjı bolumu Hatice eke güngör e randevu alacam deyin en yakın tarihe verirler, Hatice hanım da deri testi yapıyor hemen 20 dkka da bellı oluyor bebegın sırtıma bıseyler sürüp bekliyorsun 20 dkka felan sonuc cıkıyor, kaka tahlili de hemen verirsen 1 saate çıkıyor kan tahlilleri de cıkıyor ama bazen bazı kan tahlilleri 2 haftayı buluyor onu kndı soyluyor sana zaten, sonuc ıcın de ogleden sonra 1 bucuk tan sonra yanı gösterebiliyorsun bende yozgattan gıdıyorum zaten kayserılı degılım canım sabah erkenden gidiyoruz bız 10 gbı randevuyu o saate alıyoruz gıdınce hemen deri testi kaka tahlili nı vermeye çalısıyoruz ogleden sonra da hemen sonuc gosterıp yola cıkıyoruz merak etme uzun surmuyor sadece bazı cocuklar kaka yı zor yapıyor bende biraz onda bekliyordum ama bol besliyorum oglumu, senınkı ek gıdaya da gecmıs zaten bol hastane de iken bıseyler yedir meyve suyu ıcır kakasını yapması ıcın ogleden once vermeye calıs kı rahat rahat ogleden sonra sonucunu gosterırsın😊