adaninannesii Deletedmom_21 bildiğim kadarıyla direk alerji bölümüne gidemiyor çocuklar ilk önce çocuk sağlığı hastalıkları daha sonrasında orası yönlendiriyor
Zolizo Deletedmom_21 Biz Ankara Sami Ulus’a gittik. Önce çocuk hastalıkları doktoru görüyor, sizi o yönlendiriyor.
Deletedmom_21 adaninannesii oyle mi doktorumuz da bize segir hastanesinde aleeji testi verin diyince hemen gidiliyor sandim
birmelekannesi2 Deletedmom_21 cocuk doktoruna gidip durumu anlatacaksın alerjı bolumune yonlendırebılır mısınız dıye oda sistemden bebeginız adına yesıl alan acıyor o sekılde gidebiliyorsunuz yoksa kndın ıstedıgın gbı gidemiyorsun canım
Deletedmom_21 birmelekannesi2 tesekkur ederim canim benim peki cocuk doktoru ve alerji doktor olarak hangisini onerirsin
birmelekannesi2 Deletedmom_21 tamam canım orda Hatice eke güngör vr çok iyi bir doktor ondan randevu al ben çok memnunum hem kızımda gıtmıstım smdı oglum da yine ona gıdıyorum 😍
Zolizo Mugerrr Sami Ulus hastanesine gittik. Önce çocuk doktoru gördü, alerji testi için gün verdiler. Gittik test yaptırdık bitti. Ama şehir hastanesinde de yapılıyormuş. Sami Ulus biraz kalabalıktı.
birmelekannesi2 Deletedmom_21 canım şehir hastanesinde bıkac kez gıttım ama hep farklı çocuk doktorları idi oyle araştırarak gitmedım hiç
Mugerrr Zolizo teşekkür ederim.bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyordum. Sami ulus Sincan tarafında mı
Deletedmom_21 birmelekannesi2 tamam kuzum cok tesekkur ederim alerji doktor olarak hatice hanima gideyim o zaman
birmelekannesi2 tosbikannesiiii Hatice hanım cok ılgılı bilgili aynı zmanda canım ben cok memnun kaldım hala da gidiyoruz oglum ıcın